Tag et lån til en fisketur

En eksotisk fisketur er ren terapi for sjælen

Tag et lån til en fisketur

Lystfiskeri er en stor og udbredt hobby blandt danskerne. Både unge som gamle investerer penge og fritid i den tålmodige beskæftigelse med stangen i hånden og madding på krogen.

Der er mange gode muligheder for at fiske i danske farvande. Uanset om du foretrækker å, mose, sø eller det åbne hav fra båd eller kyst. Du finder et varieret landskab med mulighed for at fange fisk i både salt og ferskvand i  Danmark.

Lån penge til en eksotisk fisketur sydpå

At man kan blive forvant til danske forhold og få lyst til at prøve nye fiskeområder over hele verden af, er naturligt for de fleste. Man har fisket de danske vand tomme, i hvert fald i tankerne og nu trækker en tur til sydens fiskevand i dig og din pengepung. En fiskerejse sydpå kan laves til alle budgetter og mulighederne er store. Både i udvalget af destination og de forskellige lånemuligheder til fiskerejsen sydpå.

Find de rigtige tilbud inden du handler og låner penge på nettet

Internettet er en stor ressource for dig som forbruger når du skal finde tilbud på lån og rejser. Priserne kan svinge helt enormt og dermed kan du finde en stor besparelse på din næste fisketur sydpå og pengene det koster at tage afsted.

Tre grundregler er at

  1. Sammenligne priser på lån og rejser online
  2. Ansøg 3-5 forskellige låneudbydere på nettet for den bedste pris og tilbud
  3. Bestil biletterne i god tid – via f.eks en rejsesøgemaskine som Momondo.com

Se alle Lån

Hvad koster det at låne penge til en fisketur?

Priserne for lån til en eksotisk fisketur kan svinge meget. Det er afgørende for prisen på lånet hvor mange penge du skal ud og låne til turen og under hvilke vilkår de skal lånes.

Den billigste mulighed for at låne penge er de Gratis lån du kan finde i vores lånesammenligner. Ofte er der her mulighed for at låne penge helt gratis uden omkostninger den første gang du låner ved selskabet.

Et Mikro lån er også en oplagt mulighed for at få penge til fisketuren sydpå.  De såkaldte mikro lån er en form for kontantlån og forbrugslån hvor beløbet oftest er i den lave ende af låneskalen. Mange der tager et mikrolån på nettet låner 5000 kr til en fisketur eller lignende eventyr verden over.

Spar penge ved at sammenligne lån gratis på nettet. Nøjagtig som når du sammenligner priser på rejser, fiskeudstyr eller computere kan du spare dig selv for mange penge ved at sammenligne, vurdere og ansøge lån fra din computer, telefon eller tablet.

Sammenlign alle lån her