Kronelån – Penge på 30 min

Kronelån penge på 30 min

Kronelån penge på 30 min

Kronelån penge på 30 min

Det er ikke altid at et helt nyt lån får succes blandt forbrugerne med det samme. For det nye danske Kronelån var det dog tilfældet. Kunderne stod nærmest i kø ved lanceringen af det helt nye tilbud og det er ikke helt uden grund.  Her i anmeldelsen kan du læse at om det nye lån og se hvorfor så mange danskere allerede er blevet kunder hos Kronelån.

Hvad er Kronelån?

Kronelån er en ny dansk udbyder af lån i form af en kassekredit med ubegrænset løbetid.

At det er en kassekredit med ubegrænset løbetid betyder at du kan låne pengene så længe du har lyst til. Du betaler blot de månedlige renter og så kan du bruge af kreditten så læge du har lyst. Det er en yderst fleksibel løsning der hjælper almindelige mennesker med at få flere penge imellem hænderne hver måned til en lav pris.

Du kan også bruge Kronelån som et almindeligt kviklån eller kontantlån som det nu bedst passer ind i din økonomi, men du har muligheden for at have pengene i ubegrænset tid hvis du har brug for det. Det er helt op til dig hvor meget du vil bruge af den maksimale kredit på 15.000 kr eller hvor længe du ønsker at benytte den.

Der er altså stor frihed for dig som kunde og det er en af flere grunde til at så mange har valgt at at ansøge Kronelån allerede.

 

Fordele ved at vælge Kronelån

Der er flere fordele for dig som kunde og her vil vi give dig et overblik:

 1. Lån 4000 kr gratis i 30 dage – Som ny kunde har du mulighed for at få dit første lån helt gratis i 30 dage uden nogen omkostninger overhovedet. Du kan låne op til 4000 kroner gratis den første gang og det koster dig ikke en krone at låne pengene.
 2. Svar med det samme og penge indenfor 30 min – Det skal gå hurtigt når vi skal låne penge og ingen har lyst til at vente på svar. Kronelån giver dig svar på skærmen med det samme og du får udbetalt dine penge inden for 30 minutter direkte til din konto.
 3. Ubegrænset løbetid på din kredit – Med Kronelån er der ikke nogen begrænsninger på løbetiden. Du kan altså låne pengene så længe du vil og nøjes med at betale de månedlige renter. Få råd til mere og øg din frihed i hverdagen med kreditten.
 4. Automatisk rentefradrag i Skat – For at gøre det så let som muligt for dig sørger de hos Kronelån for at du får de skattefradrag for renterne som du har krav på, helt automatisk. Du skal intet gøre og de ordner alle indberetninger for dig, så du kan spare penge på din Skat.
 5. Brug pengene præcis som du vil – Det er helt op til dig hvad du vil bruge dit lån til og der er ingen spørgsmål til hvorfor du ønsker et lån. Dit privatliv er dit eget og sådan skal det være!

Det kan du som kunde

Som kunde kan du låne gratis første gang hos kronelån, op til 4000 kr. Herefter stiger beløbet til 15.000 kroner som du kan bruge af, som det passer dig og din økonomi. Afbetal blot de månedlige renter og brug af kreditten på 15.000 kroner som du vil.

Du kan indfri dit lån når det passer dig og det koster ikke noget at indfri før tid. Det er altså ingen binding eller yderligere omkostninger du skal være opmærksom på.

Som kunde er du rigtig godt stillet og det er et af markedets absolut mest fleksible lån, hvor dine behov er helt i fokus i forhold til lånets forløb.

Sådan bliver du godkendt

Det er hurtigt og nemt at blive godkendt til et lån hos Kronelån og det klares i 4 enkle skridt:

ansøg kronelån

 1. Du vælger hvor meget du gerne vil låne (husk du kan låne op til 4000 kr gratis første gang)
 2. Du udfylder ansøgningen her – Det tager under 1 minut, da de automatisk henter alle oplysninger via Skat.
 3. Du underskriver med dit Nem Id
 4. Du får svar med det samme på skærmen og dine penge bliver udbetalt inden for 30 min.

Der er ikke nogen ben i at blive godkendt og kravene er ganske få for at få et nyt Kronelån.

For at blive godkendt skal du:

 • Være fyldt 19 år.
 • Være dansk statsborger og have dansk adresse.
 • Have Nem Id.
 • En gyldig email og et aktivt tlf. nr.
 • Ikke være registreret i RKI/debitorregistret
 • Kunne kreditgodkendes af Kronelån.

Langt størstedelen af nye ansøgere bliver godkendt med det samme og modtager pengene lige efter de har udfyldt deres ansøgning. Den hurtige og enkle godkendelse har været med til at gøre Kronelån så populært blandt forbrugerne på meget kort tid.

Kontakt Kronelån

Kronelån er et varemærke under Capitolia Aps.

Adressen er

Østergade 13

1100 København K

Åbningstiderne er

Hverdage mellem 8 – 16.

kronelån