Gratis lån på nettet

 

Der er flere muligheder for at låne penge gratis på internettet i Danmark.

Mange tror at alle lån koster penge at optage og ansøge, det er heldigvis ikke rigtigt.

Internetfirmaerne byder på et utal af muligheder for at låne penge helt uden gebyrer og de mange andre omkostninger du kender fra banken.

Her på siden sætter vi fokus på de mange muligheder for at låne penge uden omkostninger allerede idag.

Det er en stor hjælp som dig for forbruger at sammenligne de forskellige muligheder for at optage lån eller finde finansiering på nettet.

 

Der kommer hele tiden nye gratis lån på nettet

At det er populært at låne penge hos et af de mange internet-baserede lånefirmaer er der vist ingen tvivl om. De danske forbrugere har taget teknologien og dens mange muligheder til sig i en hidtil uset grad. Det skaber gang i økonomien og får konkurrencen til at blomstre online mellem de forskellige kreditfirmaer.

Konkurrence er altid en god ting og når snakken falder på lån er det ikkenogen undtagelse, snarere tværtimod. At der er mange om buddet, presser nemlig priserne på pengelånene nedad, samtidig med at vi får bedre vilkår og betingelser at optage dem under. Set udfra vores perspektiv som kunder er det altså en overordentlig god ting, at der er mange firmaer der vil have os som kunder.

En af de største fordele ved den øgede konkurrence er at det har medført det hele siden her handler om: Gratis lån.

Det er en direkte udvikling i kølvandet på den store konkurrence om at fange de mange bankkunder og lånptagere, der er trætte af at betale i dyre domme, for at kunne låne lidt penge.

Der er flere grunde til at du kan finde gratis lån på nettet

 1. Der er stor konkurrence på lånemarkedet i Danmark
 2. Det er en god måde for udbyderene at få opmærksomhed på – især til deres nye lån
 3. Efterspørgslen på gratis lån er markant stigende i hele Norden.

Alle disse markedskræfter går altså sammen for at tilbyde dig de mest attraktive tilbud på dit næste lån og flere og flere finder et gratis tilbud på finansieringen de har brug for. Som regel kan det lade sig gøre at slippe helt for at betale noget, hvis du bruger lidt tid på at sammenlinge de forskellige firmaer og deres låneprodukter med hinanden, som i tabellen her over eller i vores store låneguide

De mange spillere på markedet betyder ligeledes at udbetalingshastigheden er blevet forkortet gevaldigt her i de senere år og denne trend vil fortsætte videre i de kommende år, uden tvivl. Vi vil have gratis lån der udbetaler med det samme og tiderne hvor vi sad og ventede på svar fra bankerne er for længst forbi.

Nu handler det hele om hastighed og pris. Internettet har banet vejen for et meget mere overskueligt finansmarked og der er med de mange nye muligheder flere og flere der stiller krav til deres långiver:

 • Der skal være svar på ansøgningen hurtigt – helst med det samme!
 • Det skal være billigt og gerne gratis første gang du låner – vi foretrækker at teste et lånefirma af uden omkostninger.
 • INGEN dumme spørgsmål – vi vil ikke udspørges om vores privatliv og økonomi, bare for at få et lån mere.
 • Udbetalingen af et gratis lån skal være samme dag!

Mange lånefirmaer udbetaler direkte til din bankkonto samme dag. Det bliver mere og mere almindeligt at pengene kan være på din konto indenfor 45 min.

Nogle udbydere tilbyder endda udbetaling af lånet inden for så kort tid som 15 min! – Det er service, der er til at tage og føle på for dig som ansøger.

Udvalgte og godkendte gratis lån

De fleste lånefirmaer har helt styr på de udviklingen kunderne er gået igennem. Her på siden har vi udelukkende udbydere der er kundevenlige og som man kan låne penge ved gratis første gang i hvert fald. Vores panel af eksperter i udlån/indlån og finansmarkederne har kigget de mange tilbud igennem og tjekket at alt er ok inden de kommer med i vores store oversigt over de bedste gratis lån på nettet i dag.

Vi holder fokus på udelukkende at fremvise firmaer og deres produkter her på siden, der er sikre og arbejder under kontrolledere forhold. PÅ den måde kan vi sikre dig i mod at ende med at låne penge af et firma der ikke har styr på tingene og papirene.

Er det helt gratis at optage et af de omtalte gratis lån

Et af de spørgsmål vi tit hører omkring de mange gratis lånetilbud der dukker op online, er:

“Er det nu også HELT gratis?”

Det er et godt spørgmål og vi anbefaler altid at være lidt skeptisk hvis noget lyder for godt til at være sandt.

Lad os kigge på spørgsmålet og finde det rigtige svar til dig.

Som udgangspunkt så JA det er helt gratis at optage de lån du ser her på side.

Så længe du overholder fristerne i låneaftalen, er der ingen omkostninger forbundet med at låne pengene.

Det er en del af mange långiveres reklame og markedsføring at tilbyde dig det første lån hos dem helt uden renter, gebyrer og lignende. På den måde kan de få dig som kunde. De regner så med at du bliver så glad for deres firma og service, at du tænker på dem næste gang du har brug for lidt ekstra penge på kontoen.

De laver med andre ord en investering i dig som kunde, ved at tilbyde dig de penge du har brug for lige nu, uden omkostninger.

Hvad er kravene for at få et gratis lån?

Der er lidt forkskellige krav til dig som ansøger, afhængig af hvilket firma du vælger at ansøge. Der er dog nogen generelle krav du skal opfylde for at blive godkendt til at gratis lån på nettet i dag:

 1. Du skal være fyldt 18 år inden du kan optage lån nogen steder i Danmark.
 2. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret.
 3. Du skal have et aktivt Nem Id med tilknyttet Nem Konto
 4. Du skal have en email-adresse der virker, til at modtage lånepapirer på.
 5. I nogen tilfælde, må du ikke dele adresse, med en der står som dårlig betaler.

Der er enkelte udbydere der har yderligere krav og dem kan du se i listen over firmaer med gratis lån øverst på siden.

Det er nemt for langt de fleste at blive godkendt og det tager ganske få minutter at ansøge, når du gør det over internettet.