PayMark Finans – Nyt lån med fast lav rente

paymark finans

paymark finans

PayMark Finans anmeldelse

PayMark Finans er Danmarks helt nye lån hvor du kan låne helt op til 150.000 kroner og få en lav rente i hele lånets løbetid.

Læs alt om det nye lån og hvad de tilbyder her i vores anmeldelse af PayMark Finans.

Meget populær!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksHurtigtNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10

 

Gennemgang af PayMark Finans

Der er flere nyskabelser som er værd at kaste et nærmere kig på:

  • Lån fra 10.000 og helt op til 150.000 kroner uden at stille sikkerhed
  • Få en fast lav rentesats fra 9,90% – En af de billigste på markedet i dag
  • Ansøg uforpligtende og få svar på din ansøgning indenfor en time
  • Modtag pengene senest dagen efter
  • Lån uden spørgsmål og brug pengene som du vil

Det er en unik ny mulighed for ansøgere der gerne vil låne større beløb, at man nu med PayMark Finans kan låne helt op til 150.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed.

For mange har det tit været en forhindring i banken at de ikke havde mulighed for at stille kaution og dermed ikke kunne blive godkendt. Det er en af de nye ting der gør det til et interessant lån for mange danskere.

Uforpligtende ansøgning og ingen spørgsmål

Du kan ansøge ganske uforpligtende hos PayMark Finans og det hele kan klares på din computer eller fra din mobil. Der er ingen spørgsmål om hvad du vil bruge pengene til eller folk der vil blande sig i din økonomi. Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet på deres hjemmeside og så modtager du svar indenfor en time.

Når du har fået svar på din ansøgning kan du frit vælge at accepterer lånetilbuddet eller ej. Hvis du accepterer skal du logge ind med dit Nem Id og godkende låneaftalen. Herefter bliver dit lån sat til direkte udbetaling til din konto og du modtager som regel pengene samme dag. Hvis du ansøger udenfor åbningstiden vil du modtage pengene den følgende dag.

Krav for at blive godkendt hos PayMark Finans

Som ansøger er der naturligvis nogle krav du skal opfylde for at få en godkendelse på din ansøgning. De er ikke mange og langt størstedelen af ansøgerne bliver godkendt.

Kravene er:

  1. Du skal være fyldt 21 år inden du kan låne.
  2. Du skal kunne dokumentere din indtægt, f.eks i form af lønsedler eller årsopgørelse.
  3. Du må ikke være registreret i RKI eller debitorregistret
  4. Du skal kunne godkendes via deres almene kreditvurdering

PayMark Finans erfaringer

Da lånet endnu er meget nyt, vil det være svært at finde så mange erfaringer med PayMark Finans på nettet endnu. Trustpilot har endnu kun ganske få anmeldelser, men de er meget positive dem der er.

Brugerne her på siden melder også udelukkende og god service og hurtig ekspedition når de har ansøgt og blevet godkendt til at låne igennem PayMark Finans.

Anmelderne på Pengebloggen giver en anmeldelse på 9,2 med udtalelsen “Fremragende” og forudser at det kommer til at blive et af de mest populære lån på nettet i år.

Se alle lån i vores Låneguide