Budgetskema

Download Budgetskema til private gratis

Et budgetskema er en vigtig del af de fleste menneskers økonomi og er en rigtig god måde at danne sig et overblik over hvordan det ser ud i ens privatøkonomi. Det er et handy værktøj til at planlægge investeringer, lån og hvor mange penge du kan bruge på sjov og ballede hver måned.

For rigtig mange af os almindelige mennesker, kan det virke ret uoverskueligt at skulle lægge sit eget budget. Det betyder at det er langt de færreste danskere der har et budget for deres privatøkonomi. Det er en skam, for det kan hjælpe dig rigtig meget med at få overblik og holde styr på udgifter og indtægter.

Det betyder også, for rigtig mange almindelige mennesker at de går glip af en masse besparelser, simpelthen fordi vi har svært ved at overskue vores økonomi og det ender tit i knap så gode økonomiske beslutninger.

Pengebloggen hjælper dig med gratis budgetskema

Her på siden handler det om billige lån og god sund økonomi for helt almindelige private danskere. Vi skriver mange anmeldelser og artikler om penge, lån og økonomi der kan hjælpe med at få bedre styr på pengene.

For at gøre det nemmere at få overblik og spare penge har vores jurist Jakob lavet et gratis budgetskema som du kan downloade herunder.

Det er super enkelt og det eneste du skal gøre, er at udfylde dine indtægter: løn, pension, salærer med mere. Herefter taster du dine udgifter ind: husleje, forsikringer, bil, internet, mobil samt forbrug med mere.

Når du har udfyldt de forskellige felter, så regner budgetskemaet til private helt selv alle tallene sammen. Nu kan du uden hovedpine og besvær se præcis hvordan din økonomi ser ud, hvor du kan spare penge og hvor meget du kan låne i dag ud at skulle bekymre dig om afbetalinger og stram økonomi fremover.

 

DOWNLOAD BUDGETSKEMA