Om PengeBloggen

Pengebloggen.dk er din uafhængige portal om alt hvad der handler om lån og penge. Her på siden finder du alt det viden du har brug for, inden du skal låne penge på nettet.  Vores erfarne skribenter og journalister har mange års erfaring med finansieringer og pengelån i alle former og størrelser. Du kan som låntager hjælpe dig selv til at spare mange penge næste gang du skal ud og låne. Vores smarte og enkle Låneguide gør det let som en leg at sammenligne de mange forskellige lånetilbud direkte med hinanden. Ved at holde de forskellige lån og lånefirmaer op i mod hinanden kan du nemt og hurtigt udvælge lige præcis de lån, der passer til din situation lige nu.

Altid de bedste og nyeste lån på Pengebloggen

Vores mission er at hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på lån, når du mangler penge. Vi hjælper dig som forbruger på flere måder:

  • Vores gratis Låneguide – Et uundværligt værktøj når du leder efter et lån
  • Låneanmeldelser – Vi anmelder alle de bedste og nyeste lån, så du kan få det bedste tilbud
  • Vores store artikeldatabase – Vores erfarne journalister og skribenter holder dig opdateret på alt hvad der sker omkring lån og penge i Danmark
  • Vores videoguides til hvordan du søger de bedste lån i dag YOUTUBEVIMEO

Vi er til for dig som forbruger

Alt hvad vi laver og udvikler her på siden, er skabt for at gøre din hverdag nemmere og hjælpe dig til at spare penge, tid og besvær når du skal låne penge. Vi er  altid meget interesserede i din feedback og dine gode ideer til ting vi kan forbedre her på siden.

Har du ønsker eller andre inputs der kan forbedre oplevelse for vores mange brugere her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os.