Spargo Finans – Alt om det nye lån

spargo finans

Spargo Finans nyt attraktivt lån

Der er endelig kommet et nyt spændende lån på markedet. Spargo Finans Lån er det seneste nye lån fra L’easy gruppen og det ser ud til at have stort potentiale for at blive endnu en favorit blandt brugerne her på siden.

Der er blevet lagt rigtig stor fokus på at holde prisen nede og tilbyde en stor grad af frihed i forløbet for dig som kunde. Samtidig har de, under udviklingen af Spargo Finans, brugt meget tid på at lytte til forbrugerne og hvad de ønsker sig af et nyt lån.

Derfor er der blevet lavet mange opgraderinger i forhold til tidligere tilbud og Spargo er resultatet af den feedback de har modtaget fra danske lånekunder.

Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtNemt og sikkert

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Du kan nu låne helt op til 150.000 med Spargo

Blandt de mange der om med feedback var der er ønske om at kunne låne et højere beløb end tidligere og det er kommet med i Spargo Finans lånet. Den øvre grænse for hvor meget du kan låne er nemlig sat op til hele 150.000 kroner og det er stadigvæk uden at der er krav om sikkerhed eller en medansøger. Du kan altså låne hele beløbet alene, uden nogen spørgsmål eller besvær.

Står du og mangler penge til større ting, som f.eks udbetalingen til et hus eller en lejlighed, så har du en god mulighed med Spargo Finans. Du får pengene udbetalt samme dag og kan være klar til at slå til, hvis det rette tilbud kommer. Du får en fast lav rente, så du ved præcis hvad det kommer til at koste at låne pengene og du kan indfri uden omkostninger når som helst.

Spargo Finans er også et oplagt valg som billån med den faste lave rente og den ekstra lange løbetid på op til 10 år (120 mdr.) Du kan låne til en bil eller evt til udbetalingen og så afdrage et meget beskedent beløb om måneden hvis du vælger den lange løbetid. Det koster lidt mere at have lånet løbende over lang tid, men den månedlige ydelse, altså det du betaler, bliver lavere og nemmere at betale.

Hvad kan du som kunde hos Spargo Finans?

Det er vigtigt at danne sig et godt overblik over et lån man er interesseret i at ansøge. Der kan være stor forskel på hvad du kan som kunde fra det ene lånefirma til det andet og derfor er det en god ide at sammenligne dem med hinanden inden du ansøger.

Du får mange fordele hos det nye Spargo Finans lån og her kan du se hvad de tilbyder:

 1. Du kan låne fra 10.000 op til 150.000 kr.
 2. Du får svar med det samme på din ansøgning.
 3. Lånet udbetales samme dag.
 4. Du skal ikke stille sikkerhed for de lånte penge.
 5. Du får en fast lav rente.
 6. Du kan indfri uden omkostninger når du vil.
 7. Du har mulighed for at afdrage i helt op til 10 år (120 mdr.)
 8. Du har 14 dages fuld fortrydelsesret på dit Spargo Finans lån.

Udover de nævnte punkter herover får du samtidig den gode kundeservice som kendetegner de forskellige L’easy lånepodukter. Der er ekstra god mulighed for at tilpasse dit låneforløb efter dine ønsker og behov. Hvis du har brug for at ændre på noget, kan du altid kontkate kundeservice via mail eller pr telefon hvis du har brug for personlig vejledning.

Hvad kræver det at blive godkendt?

Som sædvanlig er et af de store spørgsmål der dukker op i forbindelse med et nyt lån, ” Hvad kræver det at blive godkendt?” Det er heldigvis blevet hurtigere og lettere end nogensinde før at blive godkendt og det nye lån har særligt fokus på at gøre det så enkelt som muligt for dig som ansøger.

Kravene er få og ganske enkle at forstå. Her er ikke en masse med småt, ligesom der heller ikke er nogen skjulte gebyrer eller andre omkostninger som det ofte er med et almindeligt banklån.

Hos Spargo Finans er der følgende krav for at få et nyt lån:

 1. Du er fyldt 20 år inden du ansøger.
 2. Du kan dokumentere din indtægt. Det kan være i form af årsopgørelser, lønsedler eller støttemeddelelse fra SU styrelsen med flere.
 3. Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret og kan leve op til de almene krav for kreditvurdering.

Kan du klare de få krav, så er der gode chancer for at du har pengene du mangler på din konto allerede idag.

Det er desuden værd at bemærke, at det er gratis og helt uforpligtende at ansøge om et Spargo Finans Lån og du accepterer først når du underskriver låneaftalen med dit Nem Id. Selv efter du har accepteret aftalen med dit Nem ID har du stadigvæk 14 dages fuld fortrydelsesret. Du har med andre ord ikke noget at miste ved at sende en ansøgning og modtage et personligt lånetilbud.

Alternativer til Spargo Finans?

Hvis du er interesseret i alternativer til Spargo Finans, kan du med fordel bruge vores store låneguide hvor du kan se andre udbyder som ligeledes er blevet godkendt til at være her på siden og du kan sammenligne dem direkte med Spargo Finans og se om de tilbyder noget der passer endnu bedre til din økonomi.

For rigtig mange forbrugere vil det nye lån fra Spargo være et oplagt valg og det ses tydeligt i den store mængde af kunder der allerede er blevet godkendt i den korte tid lånet har været online.

Det er altid en god ide at tjekke priserne og danne sig et overblik inden du sender din ansøgninger afsted. Du kan spare mange penge og en del besvær ved at læse anmeldelser og sammenligne priser, vilkår og betingelser her på siden og det er ganske gratis.


Repræsentativt eksempel:

Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 11,94% – 29,17%..
Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 – 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 – 71.949.

I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.