Spar penge på dit hussalg i dag – Just Sold anmeldelse

Spar penge på dit hussalg i dag - Just Sold anmeldelse

Spar penge på dit hussalg i dag - Just Sold anmeldelse

Spar penge på dit hussalg i dag – Just Sold anmeldelse

Går du og leger med tanken om at sælge dit hus? Eller har du allerede sat det til salg og ikke fået den respons du ønsker? – Så læs med her og bliv klogere på hvad Just Sold er for et spændende koncept og hvad det kan hjælpe dig med når du vil have solgt din bolig i en fart og til den rigtige pris.

Konceptet går i alt sin enkelhed ud på at man har samlet en lang række af landets bedste ejendomsmæglere i en onlineportal hvor de alle sammen udbyder dit hus til salg i deres netværk af potentielle købere. Det giver dig en langt større eksponering over for folk der leder efter et hus som dit og den store konkurrence sørger for at holde prisen oppe på din bolig.

Med en så stor eksponering og så mange mæglere om buddet er du sikret en plads i førersædet af dit boligsalg og kan frit vælge og vrage mellem de mange tilbud der måtte komme i din indbakke fra folk der vil eje dit hus.

Flere mæglere – et salær

Ved at benytte Just Sold opnår du en lang række fordele. Du får erfaringen, netværket og lokal kendskabet fra mange ejendomsmæglere med blot et enkelt salær. Det er altså hverken dyrere eller mere besværligt for dig at få solgt din bolig af alle mæglerne end hvis du kun havde den til salg hos din lokale mægler.

Du får dermed fordelen af et kæmpe netværk og en masse dedikerede mæglere der vil sælge dit hus eller ejerlejlighed og skal kun betale et enkelt salgssalær – det er både nemt, hurtigt og genialt!

Du kan frit vælge og vrage blandt alle de tilbud du får og det er dig der bestemmer hele vejen i forløbet. just Sold har taget ejendomhandel til et nyt niveau her i den digitale verden og det kommer dit til gode som sælger. Du får den samme solide service som altid, nu med et mange gange større netværk og de mange mulige købere der følger med det,

Ingen bindingsperiode – Fuld frihed som sælger

Hvor du førhen hos den lokale mægler skulle binde dig til 6 måneder af gangen, er der hos Just sold ingen bindingsperiode overhovedet og du kan frit opsige samarbejdet fra dag til dag. Det er en positiv udvikling for forbrugerne, ligesom med mobilabonnementer er bindingsperioder nu noget der hører fortiden til på boligmarkedet. Velkommen til de nye og mere fri tider på nettet.