Rekord lave renter på nye lån skaber dynamik

lave renter på nye lån

lave renter på nye lån

Renter på 0,0% på boliglån skaber gang i markedet

Lav vækst er som bekendt sjældent særlig godt. Der er dog undtagelser, og en af dem er den indvirkning de har på de renter Nationalbanken og Den Europæiske Centralbank sætter på nye lån.

Det er nemlig et biprodukt af den lave vækst i Europa, at renterne falder og falder. Det betyder alt andet lige, at det bliver billigere, hvis ikke gratis, at låne penge til et nyt hus, lejlighed eller måske den lækre bil du går og drømmer i dag.

De lave renter på at låne penge er en del af en større international plan for at stimulere de finansielle markeder og på den måde få gang i økonomien og skabe opsving og vækst henover Europa.

Sådan ser renterne ud for de mest populære lån

Realkredit Danmark har lige nu sat F1-renten til 0,00 procent og F3-renten er på 0,07 procent

F5-renten står nu fast på 0,41 procent. Hvis du har et F5 lån, betyder det en besparelse på 295 kroner om måneden pr. lånte million kroner. Med et F3-lån sparer du 105 kroner og har du et F1-lån kan du se en besparelse på 40 kroner om måneden med de seneste rentefald på de populære F-klasse lånetyper.

Den lave renter påvirker alle former for finansiering

Vi ser tydelige tegn på at det er blevet billigere at låne penge end nogensinde før. Vores sammenligner af forbrugslån viser utroligt lave priser på at optage et nyt lån og der er kommet mange af de rentefri gratis lån online her i løbet af det seneste år.

Der er altså en klar tendens mod billigere lån og finansiering som kommer helt almindelige mennekser tilgode når de skal have et indskud af penge på deres kontoer.

Nu skal du naturligvis ikke fare ud og tage et kæmpe lån, som du ikke har brug for, bare for at gøre det. Men har du planlagt at låne penge til at investere i f.eks et hus eller ejerlejlighed, ja så er det et oplagt tidspunkt at gøre det på nu.

Et forbrugslån til udbetalingen er meget populært

Hvis du ikke har en stor opsparing stående på din konto, som vi ikke er så mange der har, så er et af de billige forbrugslån en meget populær mulighed til at få råd til udbetalingen på dit nye hus eller lejlighed.

Der er tit krav om, at du skal have penge til en mindre udbetaling, for at blive godkendt til at få et F-lån. Det er her et forbrugslån tit kommer ind i billedet og finansierer udbetalingen.

Du skal huske at sammenligne de forskellige tilbud, inden du vælger et lån, da der kan være mange penge at spare med det rettet lånetilbud.

Vær opmærksom på at du skal have råd til at afdrage på både forbrugslånet og boliglånet når du sammenligner og lægger budget for dine nye lån og investeringer.