Overskud på betalingsbalancen i Danmark

Overskud på betalingsbalancen

11o milliarder kroner, så mange penge er der i overskud på den danske betalingsbalance her i 2015. Eksperter udtaler at der er tale om en ny rekord i forhold til overskuddet på betalingsbalancen i forhold til sidste års tal og informationer.

Se videoen om overskuddet på betalingsbalancen her

Overskud er ikke det sammen som fremgang i økonomien

Selv om de for de fleste lyder som en positiv melding fra eksperterne med et stort overskud på den danske betalingsbalance, så betyder det faktisk det modsatte for os danskere. Overskuddet tyder nemlig på at vi investerer for lidt i de danske virksomheder og dermed kan skabe problemer for dansk industri på sigt. Vores økonomi afhænger investeringer for at skabe vækst og arbejdspladser i hele landet. På det globale marked kræver det en kontinuerlig indsats at følge med udvikling og holde sig foran feltet.

Kan du investere mere end du allerede gør?

Mange almindelig danskere investerer alt for lidt, nogen investerer sågår slet ikke en eneste krone af deres løn. På den anden side er der en vis procentdel af befolkningen der investerer mange af deres penge. Nogen danskere låner endda penge til at investere i danske virksomheder og på den måde skabe vækst g arbejdspladser for mange i landet.

Lær om investeringer på nettet

Hvis du ønsker at kaste dig ud i investeringens spændende univers kan du med fordel gøre det online fra din computer eller telefon. aktiespil og lignende kan skabe en god grobund for viden om penge og investeringer inden du satser sine hårdt tjente sparepenge. sammenlign mæglere og udbydere af finansielle tjenester på nettet inden du går i gang med at investere rigtige penge første gang. Brug din sunde fornuft og vælg den rigtige mægler til dine investeringer. Der kan være skjulte omkostninger og ting skrevet med småt hos nogle online børsmæglere. Spar dig selv for penge ved at sammenligne priser, vilkår og tilbud online inden du ansøger.