Nordisk Lån anmeldelse – Læs alt om det nye lån

nordisk lån online

Helt nyt Nordisk Lån til almindelige mennesker

Det er alting en stor ting for os her på Pengebloggen, når der kommer nye lån på markedet. Vi holder altid vores læsere opdaterede på alt omkring de forskellige lånemuligheder der er online og vi anmelder alle de nye lån, så snart de er kommet på markedet.

Det helt nye Nordisk Lån er en spændende nyskabelse på markedet for hurtige og billige lån til helt almindelige mennesker. Priserne og vilkårene er helt i top og du skal ikke være hverken direktør eller millionær fr at blive godkendt hos Nordisk Lån.

Nordisk Lån tilbyder lån mellem 10 og 50.000 kr

Der er plads til de flestes behov for penge med beløber fra 10.000 kroner og helt op til 50.000 kroner som du kan låne uden sikkerhed.

Du kan låne pengene i en periode mellem 12 måneder og helt op til 72 måneder afhængig af hvad der passer dig bedst-

Betal lånet ud til enhver tid

Når du er kunde hos Nordisk Lån er du utrolig godt stillet og du er ikke bundet af nogen perioder eller lignende som man er nogen steder. Her kan du udbetale/indfri dit lån til enhver tid uden nogen ekstra omkostninger. Det er en stor fordel for dig som kunde, da du er helt fri til at styre dine penge som det passer dig.

Svar med det samme og pengene udbetalt i dag hos Nordisk Lån

Til lige med det gode vilkår uden binding og dumme spørgsmål er der sat stor fokus på hastigheden. Et nyt lån på nettet skal være hurtigt, billigt og nemt at ansøge for at få succes. Nordisk Lån scorer topkarakter med deres brugeroplevelse og hurtighed.
Du får svar med det samme hos Nordisk Lån og pengene udbetales samme dag

Du slipper altså for ventetid og usikkerheden omkring hvor mange penge du kan låne. Ansøg direkte på deres hjemmeside med dit Nem Id og de svarer dig på din ansøgning med det samme.

Når du bruger din Nem Konto og dit Nem Id kan du endda få pengene udbetalt til din konto samme dag som du har ansøgt lånet.

Der er mange fordele ved at ansøge Nordisk Lån næste gang du har brug for et hurtigt lån til en lav pris og hvor du slipper for spørgsmål og besvær for at få pengene.

 

Låne eksempel:
Lån 40.000 kr. over 5 år:
Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr.
Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid).
ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr.
Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr.