Lav din egen hjemmeside og tjen penge på nettet

tjen penge på nette med en hjemmeside

tjen penge på nettet med en hjemmeside

Lav din egen hjemmeside og tjen penge på nettet

Går du ligesom tusindvis af andre danskere og drømmer om at tjene penge på nettet? Det kan lade sig gøre og det er faktisk nemmere end du måske lige går og tror det er.

Internettet er et fantastisk “sted” og der rummer uanede muligheder for at tjene penge og bidrage positivt til andre folks liv samtidig. Det er blevet vores foretrukne kilde til at finde informationer og og lære nye ting. Det er også blevet vores nye favorit handelsplads og der er ikke den ting, der ikke kan bestilles via nettet efterhånden.

Vores bankforretninger og lån er ligeledes blevet digitaliseret og langt størstedelen af de danske forbrugere låner deres penge på nettet fremfor i den lokale bankfilial.

Det store boost af online aktiviteter og muligheder åbner dørene for dig på vid gab for dig der gerne vil tjene penge online og skabe din egen internetforretning eller hjemmeside.

Find din niche – vælg ud fra interesse og ikke økonomi

Når du skal kaste dig ud i livet som onlineentreprenør er det vigtigt at gøre sig nogen overvejelser først. Alt for mange kaster sig hovedkuls ud i det første det bedste, som de har ladet sig fortælle kan generere penge. Det kommer aldrig til at holde i længden, hvis du laver noget udelukkende for pengenes skyld.

Du skal starte med at finde ud af hvad du virkelig brænder for. det skal være pasionen der deriver værket og ikke bare en lyst til at tjene penge på nettet. Du skal finde noget du kan forestille dig skrive om og lave indhold til om 2 år og ikke bare de næste to uger. Det kræver at du overvejer det grundigt inden du kaster dig ud i det.

Find billig hosting til din hjemmeside

Når du skal ud lave din hjemmeside, uanset om det er en blog eller en webshop, kræver det hosting. Hosting er et såkaldt webhotel. Det er en server/computer hvor din hjemmeside ligger på. Det er altså herfra at dine besøgende henter hjemmesiden når de klikker sig ind på den. Der er mange muligheder for at finde billig og god hosting på nettet. Vi har samlet en oversigt over nogen af de bedste tilbud i dag til dig herunder.

Listen over hosting udbydere opdateres dagligt, så du altid er sikker på det bedste tilbud på hosting:

Du kan nemt danne dig et overblik over de mange muligheder for at få billig hosting til din nye hjemmeside eller webshop her og med en hurtig sammenligning finder du hurtigt det rigtige tilbud på hosting.