Lån til et dykkercertifikat

Lån til et dykkercertificat

Et eventyr under vandet – det er hvad et dykkercertifikat åbner op for.

En ny og spændende verden under vandet hvor du kan tage på opdagelse.

Det er en stor del af livet at udvikle sig og opleve nye ting, andre steder, mennesker og kulturer. Alt livet under vandet kan opleves med et dykkerkertifikat ved hånden og måske en harpun i den anden hånd. Hvem ved ved.

Danskere tager dykkercertifikater inden de skal på ferie

Et godt antal af danskere der tager dykkercertifkat gør det i forbindelse med en rejse sydpå eller måske til østen -Thailand eller Filipinerne er oplagte rejsemål med et dykkercertifikat i hånden og spænding i maven.

Mange har lånt penge til dykkerrejser på nettet

En procentdel af de danskere der hvert år tager på dykkerferie har lånt penge til det. Nogen har lånt af familien, vennerne, banken eller på nettet. Det er nemt og hurtigt for dig som forbruger at få penge til en dykkerrejse og et certifikat der matcher.

Du kan tage dykkercertifikat i udlandet

Mange danskere vælger at tage deres dykkercertifikater hjemme i Danmark, da man her er sikrest på kyndig vejledning og teoriundervisning man rent faktisk kan forstå. Der er dog ange spændende steder i udlandet du kan tage dit certifikat – du kan samtidig spare mange på penge. Det skyldes at arbejdslønninger for en instruktør i f.eks. Thailand er meget meget lavere end her i Danmark. Du skal været god til engelsk hvis du vælger at tage det i udlandet, da alt undervisning så vil foregå på engelsk. Der er en del teknisk fagudtryk og detaljer på engelsk der burde kunne forståes og hvis man har svært ved engelsk anbefales det at tage certifikat i Danmark. Sikkerheden bør altid komme først og hvis du føler dig sikrest med en dansk underviser i dykning skal du ikke lade prisforskellen motivere dig til at tage det udlands. Dykning er både flot og spændende, men kan være farligt hvis man ikke er forsigtig og omhyggelig under vandet.

Se alle Lån