Lån til at få ordnet skader på bilen

Tag et lån til at få repareret buler i bilen

Buler i bilen er aldrig belejlige

Det sker for mange af os på et tidspunkt i vores liv.

Vi får lavet en bule i bilen. Vi kører ind i noget eller smækker bildøren lige op i p-kælderens væg, eller endnu værre –  en anden bil.

Det er tit bare et øjebliks uopmærksomhed der ligger til grund for vores nu bulede bildør. Træls men hændeligt uheld, og så længe der kun er materiel skade, så overlever vi jo heldigvis nok.

Kaskoforsikring kan dække udgifterne

Hvis du har kaskoforsikring på din bil, kan den dække omkostningerne ved at få udbedret skaden.

Det kan dog kun betale sig hvis der er tale om en stor skade, da du har en selvrisiko på din kaskoforsikring. Udover at du skal betale selvrisikoen, kan din forsikringspræmie, altså hvad du betaler for bilforsikring om året samtidig stige en hel del.

Mange vælger at tage et minilån i stedet for

Hvis selvrisikoen er høj og skaden er lille, kan det godt betale sig at tage et lille lån til at dække udgifterne. På den måde stiger prisen ikke for din forsikring og du kan fortsætte på det præmietrin hvor du er nu.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din forsikring er god nok, kan du klikke på banneret herunder, der kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på forsikringer, præcis som du kan sammenligne priser på lån her på PengeBloggen.

Der kan være mange penge at spare og det er nemt og hurtigt.

Brug 5 minutter og se hvor meget du kan spare på dine forsikringer i dag.