Lån penge til en pibe

Lån penge til en pibe

Lån penge til en pibe

En pibe er et af de stilikoner og modefænomener der for alvor har fået en revival her de senere år. Det skylde s opstandelsen af den såkaldte hipster-bevægelse. I takt med udbredelsen af hipsterstilen som omfavner flere af de stilelementer fra 60’erne og 70’erne der ellers har været gemt langt væk i mange år, er piben kommet på mode igen.

En pibe er lige med Hipster-stil

Før hen var piben forbeholdt fiskere og mænd af den ældre generation af danske mænd. Det har for alvor ændret sig med hipsterbølgen der har skyllet ind over landet de senere år. Flere og flere unge mænd i tweedjakker og slips ses med en flot pibe i deres fuldskæg. Det er blevet in at have god stil og flere og flere unge er meget bevidste om deres stil og hvad de prøver at udtrykke med sin pibe, sit ur og det tøj man går klædt i.

Den mere stilbevidste unge mand der ryger pibe og går smart og hipsterklædt bruger en stor del af sine penge på hans stil og det statement han prøver at lave med den.  Tiden hvor mænd bare gik i det tæj der lige passede eller var på tilbud er for længst forbi. Dt handler m det rette udtryk og signalværdien skal være helt i top. Vi vurderer hinandens værdi, både som kollega, partner eller ven udfra de visuelle signaler vi opfanger fra andre.

Mange låner penge til en dyr “mærke” pibe

Hvis man skal have den gode hipsterstil helt på plads, koster det nogen penge. Tøjet, skoene, piben og alt den andet accessories der skal til løber op og derfor låner mange danske unge penge til at købe en pibe i dag. De gamle tider hvor piben hørte pensionisterne til er for længst forbi. Nu ryger de unge mænd løs på piben som aldrig før. Længe leve hipsterstilen.

Se alle Lån