Lån penge til en golftur

Lån penge til en golftur

Lån penge til en golftur

Drømmer du om en dejlig golftur?

Så er du blandt de mange danskere der er blevet helt og aldeles bidt af golfsporten og hele livsstilen der følger med. Som aldrig før spiller danskere i alle aldre golf på livet løs og tager hele livsstilen til sig i takt med at handicappet bliver bedre og bedre

Golf er en prestigesport i Danmark

Golf er uden tvivl en sport for de bedre bemidlede danskere.

Alt er dyrt når det handler om golf. Lige fra din adgang til golfbanen og dit medlemskab af golfklubben til dit golfudstyr og beklædning. alle steder skal du have pengepungen frem og køre en tur med kreditkortet inde du får adgang til fælleskabet på banen.

Mange danske golfspillere låner penge til en golftur sydpå

At golf og solskin hænger sammen er klart, ligesom det er tilfældet med tennis. Golf kræver helst vindstille solskinsdage med en polo og et par shorts på. Mange vælger derfor at tage på en golftur sydpå for at komme væk fra regnen og vinden der er på golfbanerne i Danmark i vintersæsonen.

Findes der specielle golflån?

som udgangspunkt findes der endnu ikke et decideret glflån der henvender sig til golfspillerne i landet. DEr er dog mange forskellige kontant, kvik og forbrugslån til rådighed. Der er altså intet der stopper dig fra at tage på dit livs golftur til sydens sol og måske lave en Birdie eller hvad med et hole in one?

Du kan klikke på knappen herunder, så bliver du automatisk taget videre til vores gratis Låneguide på forsiden. Her kan du i ro og mag tjekke priser og tilbud på lån til din næste golfoplevelse. hvis du mangler et lille lån til en ny putter eller lignende er der også rig mulighed for at ansøge et hurtigt minilån der.

 

Sammenlign alle lån her