Lån penge til en elcykel

Lån penge til en elcykel

Lån penge til en elcykel

En elcykel eller også kaldt en elektrisk cykel eller på engelsk en e-bike, er det helt store hit blandt danskere i alle aldergrupper og i hele landet

Det er et let og hurtigt transportmiddel der er billig i drift og stadigvæk giver dig lidt motion. Kombinationen af de lave driftomkostninger i forhold til en scooter eller en bil, får flere og flere danskere til låne penge til at købe en elcykel. Når elcyklen først er købt og betalt, er de eneste faste omkostninger de små afbetalinger på lånet. Der er ingen udgift til brændstof eller forsikringer. Du kan nemt og hurtigt lade cyklen op med en oplader, direkte fra en stikkontakt i væggen. Forsikringer er heller ikke nødvendigt, som på scooter og bil. Din almindelige forsikring dækker på en elcykel, nøjagtigt som hvis du kører på en helt almindelig cykel.

Se Gratis Lån Her

Hvad koster en elcykel?

En Elcykel kan fåes i flere forskellige prisklasser. Priserne svinger i takt med om du køber en mærkevare elcykel fra et kendt mærke hos din cykelsmed, eller du vælger en no-name kina elcykel på nettet. De fleste med forstand påelektronik og mekanik anbefaler at låne lidt flere penge og investere i en kvalitets elcykel, fremfor at spare et par tusinde kroner ved at vælge discount modellen. Kvaliteten er bedre hos de anerkendte mærker og driftsikkerheden er som oftest højere. Kørekomforten på en god kvalitets elcykel er også bedre og motoren er mere lydløs.

Reservedele er endnu et vigtigt punkt at tage med i dine overvejelser. De billige no-name kina elcykler kan være svære at finde reservedele til i Danmark. Her skiller de kendte mærker sig også positivt ud med reservedels-garanti og dermed en sikkerhed for at cyklen altid virker og kan laves.

Sammenlign priser og tilbud på nettet

Hvis du for eksempel vælger at låne 10000 kroner til en elcykel i dag, kan du spare mange penge ved at finde det rigtige tilbud online. Der er rigtig mange penge at spare ved at sammenligne priser på nettet og få din nye cykel sendt direkte hjem til din hoveddør.

At låne penge til at købe din elcykel hos din lokale cykelsmed kan være en fordel hvis du ikke er så handy. Både cykler og elcykler skal justeres og repareres til tider. Hvis du selv kan ordne det, eller kender en der kan hjælpe dig, er det fint at købe på nettet. Hvis du foretrækker god service og den sikkerhed der følger med ved at handle lokalt. Det koster flere penge og du skal muligvis låne lidt ekstra, men du får så total forbrugersikkerhed og har et sted du kan trække den hen, såfremt der skulle være problemer eller vedligehold.

Om du skal købe online eller hos din lokale cykelhandler kommer an på din situation og dine evner med skruenøglen.

Se alle Lån