Lån penge som soldat

Lån penge som soldat

Lån penge som soldat

En soldat i den danske kan tjene mange forskellige lønsatser alt efter hvor i militæret han er ansat, hvad hans rang er og i særdeleshed om han er udsendt eller ej. En karriere som soldat kan altså betyde alt fra en stærk og fast indkomst og den kan samtidig betyde en noget lavere løn.

Det er især din rang der er afgørende for hvor mange penge du tjener som soldat  i Danmark. Du starter oftest som værnepligtig og der tjener du ikke ret mange penge. man siger gerne at som værnepligtig har du lige penge på kontoen til at spise, have rent tøj på og en enkelt druktur i ny og næ.

Mange værnepligtige låner penge

Grundet den lave løn man får som værnepligtig inden man bliver rigtig soldat, er der mange værnepligtige der låner penge på nettet.

Hvis du gerne vil have en ny telefon eller invitere en sød sygeplejerske ud på middag som soldat, kan du stå og have brug for en indsprøjtning af kontanter på kontoen. Det klares ofte, ved at gå online med computeren eller iphone’en og så søge nettet rundt efter billige og gode lån, man kan ansøge som soldat eller værnepligtig. Der er god mulighed for at få et billigt lån som soldat, da man har en lav, men fast indkomst. Den faste indkomst er afgørende for den kreditvurdering der bliver lavet af dig når du søger lån på nettet. Firmaerne der låner pengene ud, leder efter folk  med en fast indkomst og som ikke står i RKI eller lignenede registre. Soldater og værnepligtige er ofte kendt som gode betalere og er derfor ofte godkendt til at få udbetalt et godt lån til en god pris.

Klik på knappen herunder og du bliver viderestillet direkte til vores Låneguide – Listen med alle Danmarks lån Der kan du selv sammenligne priser og finde tilbud på lån fra alle udbydere i hele landet

Sammenlign alle lån her