Lån penge gratis til et nyt bilbatteri

Lån penge gratis til et nyt bilbatteri

Lån penge gratis til et nyt bilbatteri

Har bilen svært ved at starte i kulden?

Det er vinter i Danmark og kulden sætter sine spor rundt omkring. Asfalten slår revner og nedløbsrør fryser til og revner i frosten. De lave temperaturer sætter også sine spor på din bil. Kulde og frost presser især det elektriske system i bilen til det yderste og det er her i vintermånederne at vi opdager fejl og svagheder.

Lav temperatur betyder at et almindelig bilbatteri får lavere ydeevne end i varmere temperaturer og hvis dit batteri så i forvejen har nedsat ydeevne vil du opdage at bilen har sværere ved at starte i kulden.

Står det helt slemt til med bilbatteriet vil din bil ikke kunne starte når det er rigtig koldt. Har batteriet først været helt afladet og kørt ned i kulden, er der ingen vej uden om at købe og montere et helt nyt batteri i bilen.

Lån lidt ekstra penge og køb et kvalitets batteri

Mekanikere landet over er enige om at det ikke er en god ide at købe et discount batteri til din bil. De penge du sparer ved at købe et billigt kina-batteri kan hurtigt vise sig at være en dum ide og du kan ende med at skulle låne penge en gang til for at købe et ordentligt batteri der starter og virker hver gang.

Bilens batteri er bilens hjerte og det er af højeste vigtighed at det kan klare strabadserne og starte motoren uden problemer, selv om det er frostvejr og slud.

Et solidt og driftsikkert batteri kan købes for et sted mellem 1000 og 2000 kroner med montering hos din lokale automekaniker. Det er altså nede i en prisklasse hvor du kan låne alle pengene gratis på nettet. Når de kan finde pengene helt uden omkostninger, ville det altså være dumt at spare lidt småpenge og risikere at bilen ikke kan starte en kold vintermorgen.

Vi bruger ekstra strøm i bilen om vinteren

En af årsagerne til at batterierne ofte giver op i vinterkulden er udover de lave temperaturer også et større forbrug af strøm end om sommeren. Vi har tændt for både elspejle og el-bagruden meget mere om vinteren. Varmeblæseren til kabinen kører på fulde drøn sammen med sædevarmen. Vi bruger tågelyger og lys i højere grad og det lægger alt sammen yderligere pres på bilens elektriske system og i særdeleshed bilens batteri.

Se oversigten over alle de gratis lån her