Lån til din virksomhed eller dit firma med et erhvervslån fra Ferratum

ferratum business erhvervslån til virksomheder

Få penge til vækst med et billigt erhvervslån

Det er til tider hårdt at være selvstændig eller iværksætter. Det kan virke som en lang og uoverskuelig vej fra ide til udførelsen og mange vælger at give op inden de kommer ud af starthullerne. De mange usikkerheder og folk der tvivler trækker håbet og drømmen ud af mange spirende iværksættere og det er forståeligt nok.

Der skal en stor drivkraft til at kæmpe imod al negativiteten og overkomme de mange udfordringer der dukker op undervejs. Der er forsvindende få der ender med at føre deres geniale ide ud i livet og det er en skam. Mange geniale ideer og opfindelser bliver aldrig til noget, da vejen synes for lang og økonomien for stram til at tage chancen og kaste sig ud i det.

Økonomien er den største udfordring for langt de fleste virksomheder

Det er især de økonomiske forhold der holder mange tilbage fra at investere yderlige i at udvide deres nuværende virksomhed. Et erhvervslån har indtil for ganske nyligt været noget ganske særligt som kun var forbeholdt de få heldige erhvervsdrivende der kunne blive godkendt til et erhvervslån i banken. Det var en omstændig og svær process med meget strenge krav for at blive godkendt og få penge til enten at starte eller ekspandere sin virksomhed.

Nye muligheder for lån til business

Det velkendte lånefirma Ferratum har netop lanceret deres helt nye produkt i Danmark Ferratum Business. Det er som navnet antyder et helt nyt erhvervslån henvendt til danske erhvervsdrivende der har brug for ekstra kapital til at ekspandere. Det er samtidig et opgør mod den gængse måde man finansierer sit selskab eller firma på.

Det nye business lån er en unik nyskabelse for lån til erhverv og der er tale om et opgør med bankernes hidtidige monopol på lån til erhverv.

Hvor du førhen skulle til det ene møde efter det andet med bankens erhvervsrådgiver, der i mange tilfælde ikke har forstand på din virksomhed, så er det nye businesslån fra Ferratum helt anderledes.

Her er fokus på kundeoplevelsen og især hastigheden af både ansøgning, godkendelse og udbetaling af de lånte penge til firmaets konto.

Med Ferratum’s nye businesslån til erhverv er det nemt og hurtigt at optage et lån. Undgå unødvendig papirarbejde og besvær. Få godkendt lånet på minutter frem for uger som i banken. Der er mange fordele for dig ved at vælge Ferratums businessloan fremfor at skulle ned i din bank:

  • Lån fra 15.000 – 750.000 kroner
  • Løbetid 6 – 12 måneder
  • Nem og overskuelig prismodel
  • Ingen skjulte udgifter
  • Godkendelse på minutter
  • Gratis ansøgning online

Du kan ansøge om et erhvervslån på nettet hele døgnet og der er ingen binding eller forpligtigelser ved at ansøge på deres hjemmeside selv om du ikke skulle få brug for de ekstra penge alligevel.

Få krav for at få et businesslån til din virksomhed

Det er meningen med det nye onlinelån til erhverv, at det skal være nemt, gennemskueligt og hurtigt at låne penge til ekspansion og vækst i virksomheden. Derfor er der også kun meget få krav forbundet med at få det nye erhvervslån hos Ferratum:

  1. Din virksomhed skal have eksisteret i minimum 2 år
  2. Det årlig overskud er mere end 550.000 DKK
  3. Firmaet drives fra Danmark med dansk CVR nummer

Opfylder din virksomhed de 3 ovenstående krav? Så er du allerede tæt på at blive godkendt til et businessloan og komme videre med at udvikle og vækste din virksomhed.

Ansøg gratis og uforpligtende i dag og hav svaret på få minutter efter fuldendt ansøgning