Lån penge til sommeren med et Nordiclån i dag

nordiclån tilbud og priser

Lån penge til sommeren med et Nordiclån i dag

Den danske sommer har for alvor ramt landet og det betyder en ting – SOMMERFERIE!

Sommerferien er årets højdepunkt for rigtig mange af os danskere og vi glæder os ti len pause fra jobbet eller studierne. Det er tid til at nyde solen, varmen, friheden og ikke mindst hinanden. Det er nu vi kobler fra og lader batterierne op til den næste omgang inden vi rammer efterårsferien til oktober igen.

I år er vi så heldige at det helt nye og banebrydende NORDICLÅN er kommet online lige op til ferien. Det giver en unik mulighed for at  låne penge til sommerferien på dine præmisser og under hidtil uset gode forhold. Der er stor fokus på din frihed som forbruger og det nye spændende lån kan skræddersyes til dine behov.

Få luft i økonomien med en afdragsfri periode i ferien

En af de mange muligheder det nye lån bringer på banen, er muligheden for at kunne vælge en afdragsfri periode. Det er oplagt at vælge den afdragsfri periode i ferien, da du så har ekstra penge mellem hænderne til at nyde ferien. Du kan bruge de ekstra penge på alt fra en dejlig rejse til sydens sol til at indrette derhjemme med lækre designerting.

Mange vælger at låne penge til sommerferien i god tid, og så bestille deres rejser på forhånd og spare penge på den måde. Hvordan du vælger at bruge dine ekstra penge, er helt op til dig og Nordiclån stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til eller hvorfor du vil låne dem til at starte med.

Dine pengesager er altså dine egne og i modsætning til banken, bliver der altså ikke snaget i dine økonomisk anliggender når du vælger det nye Nordiclån her på siden.

Du får udbetalt pengene samme dag som du ansøger og du får svar på ansøgningen på under en time i deres åbningstid. Det vil sige at du har pengene til din sommerferie i hånden med det samme og kan bestille drømmerejsen i en fart, til den rigtige pris.

Sammenlign Nordiclån med andre lån her