Lån og skilsmisse – Sådan kommer du videre

sådan låner du før under og efter skilsmissen

sådan låner du før under og efter skilsmissen

Skilsmisse og lån

Skilsmisser en en meget almindelig ting i Danmark med en skilsmisse procent på den høje side af 50%. Det er der mange forskellige grunde til og ofte er det noget der hører privatlivet til og ikke os andre.

I kølvandet på en skilsmisse kommer der gerne flere udfordringer, man skal overkomme inden man kan komme helt fri og videre med sit liv efter endt ægteskab. En af de største udfordringer man står overfor i forbindelse med skilsmisse er økonomien.

Mange af de økonomiske problemer skyldes at vi som ægtepar ofte har fælles økonomi, for lethedens skyld. Det er også utrolig belejligt i hverdagen, men knap så hensigtsmæssigt når vi skal skilles og gå hver til sit.

Lånene er oftest det flest har udfordringer med ved skilsmissen

Har i som en del af fællesøkonomien optaget forskellige lån sammen, huslån, billån, forbrugslån og lign, så skal i have dem indfriet eller opdelt mellem jer. Det er vigtigt, at i får styr på denne del af skilsmissen, da mange ender med at have lån der kommer rykkergebyrer og lignende ting som morarenter på grundet manglende afbetaling.

Tit skyldes det at der ikke er klarhed over hvem der betaler hvad og så ender det tit med kedelige udgifter til rykkere og i yderste konsekvens kan man blive RKI registreret. Det er dog kun i ekstreme tilfælde at man når at blive registreret som dårlig betaler, men det er set før.

Det er meget udbredt at indfri de fælles lån man har og så få sine egne nye lån og ofte er det en god ide at samle alt sin spredte gæld med et samlelån hos en udbyder. Det kan tit bidrage med lavere renter og mere luft i privatøkonomien selv efter en skilsmisse med alt hvad det kan medføre.

Få et onlinelån efter skilsmissen og kom videre

Hvis hele processen med skilsmisse og flytning har drænet din bankkonto, så er der økonomisk hjælp at hente online og det er både nemmere og billigere end mange går og tror.

Nu hvor man klare klare hele processen med at blive skilt med få klik fra mobilen og et Nem Id log-in, så er det nærliggende at bruge nettet til at få råd til at komme videre med dit liv efterfølgende.

Med et skilsmisselån på nettet, er det ikke noget problem at få de penge du har brug for og du slipper helt for personlige spørgsmål fra bankrådgivere og realkreditkonsulenter med flere. Du kan få pengene udbetalt straks, uden spørgsmål og til rigtig fine lave renter.

Økonomi efter skilsmisse

At man pludselig står med sin helt egen privatøkonomi igen når man er fraskilt, er noget man lige skal vænne sig til. Mange oplever dog en større frihed og kontrol med sine midler, nu hvor man er alene om både at tjene og bruge pengene på ens konto. En mere gennemskuelig økonomi er en meget positiv eftervirkning på skilsmisse og er en af de steder, du virkelig kan opleve en forandring af den positive slags. Du bestemmer præcis hvad du vil bruge penge på og du kan låne som ud har lyst og nyde livet uden bekymringer som før.

Se Låneguide