Lån helt op til 400000 på nettet med Bank Norwegian

lån 400.000 med bank norwegian

Nyt stort lån online i Danmark

Det danske lånemarked har i de seneste år haft en maksimal beløbsgrænse på 350.000 kroner ved udbyderen Santander.

Nu er der dog kommet en ny stor spiller ind på det danske marked for pengelån og finansiering, nemlig Bank Norwegian. Den internationale finansgigant er indtrådt på det danske pengemarked og har i den forbindelse skabt en del røre i vandene, så at sige.

De har nemlig medbragt sin store ekspertise fra mange års erfaring i udlandet hvor de har haft stor succes med små som store lån til private forbrugere.

Brandet er ligeledes utrolig stærkt og langt de fleste danskere genkender logoet fra mange af deres andre produkter som har været markedsført over Skandinavien i mange år. Nu er deres store låneekspertise så også blevet lanceret i Danmark og det sætter uden tvivl kog i markedet.

Store lån til små priser med Norwegian

En af de ting de revolutionerer det danske marked for lån med er deres meget høje lånebeløber, også kaldet hovedstolen på et lån,red. Det er altså hvor mange penge du kan låne, hvor det før var maksimalt 350.000 kroner er der nu mulighed for at låne helt op til 400.000 kroner med Bank Norwegian’s store pengelån til private. De hæver grænsen med hele 50000 kroner og samtidig til en ganske fornuftig rente og en ÅOP i den lavere ende uden tvivl.

Deres store erfaring har gjort det muligt at holde omkostninger nede samtidig med at holde beløber du kan låne hos dem helt i top og sikre dig konkurrencedygtige priser, vilkår og betingelser for dit nye lån hos Bank Norwegian.

Nye lån skaber altid bedre priser

“Når det regner på præsten, drypper det på degnen” Sådan lyder et gammelt ordsprog og det passer meget godt på situationen på markedet når en ny långiver kommer online. Deres lave priser og gode vilkår skaber øget konkurrence og presser priserne i bund over hele linien, til stor fordel for forbrugerne.

Det skaber den velkendte dynamik på markedet der sikrer at priserne holdes nede samtidig med at de vilkår du låner på bliver bedre og bedre. Det taler derfor til din fordel, jo flere nye lån der kommer online, da det vil få priserne til at falde på hele markedet generelt og skabe et bedre fundament for dig som låntager i fremtiden.