Hvor kan jeg låne penge uden dansk statsborgerskab?

lån penge uden statsborgerskab

lån penge uden statsborgerskab

Sådan låner du penge uden statsborgerskab

Vi har modtaget mange spørgsmål omkring det at låne penge i Danmark, hvis man ikke er dansk statsborger. Derfor har vi fået vores eksperter til at skrive dette indlæg, så  du hurtigt og enkelt kan få svar på spørgsmålet og komme tættere på at blive godkendt til at få et lån, selvom du ikke er dansk statsborger.

For det første skal vi slå fast, at der findes firmaer der låner penge ud til folk uden statsborgerskab. Det er ikke alle udbydere der gør det, men der findes alligevel muligheder. Mange steder er det en del af kravene i kreditvurderingen at du har dansk statsborgerskab, men der er en håndfuld undtagelser hvor kravene ikke inkluderer statsborgerskabet for at få et lån.

Nem Id er et krav de fleste steder

For at kunne låne penge i Danmark er det hos langt de fleste udbyder et krav at du har et aktivt Nem Id for at blive godkendt. Det skyldes især at det er med til at sikre at de udbetaler pengene til den rigtige person og det gøre hele ansøgningsprocessen meget hurtigere og dermed billigere at gennemføre. Det forløber stort set automatisk med Nem Id til at underskrive låneaftalen og samtidig bevise at du er den person du udgiver dig for at være.

Nem Id uden statsborgerskab

Det er heldigvis ikke noget problem at få et Nem Id, selvom du ikke har dansk statsborgerskab.

Hvis du er studerende i Danmark kan du få et Nem Id og dermed også få et lån uden de store problemer, så lægne du lever op til de almindelige krav i firmaernes kreditvurdering.

Hvis du har opholdstilladelse i Danmark  kan du også få et Nem Id og og blive godkendt til at låne penge uden dansk statsborgerskab.

Det første du skal have styr på inden du ansøger hos et lånefirma er altså at få et Nem Id og en tilknyttet bankkonto, den såkaldt Nem Konto. Du skal have en konto tilknyttet til dit Nem Id for at du kan få udbetalt pengene, da de altid bliver udbetalt til Nem Kontoen for at øge sikkerheden og mindske risikoen for misbrug af systemet.

Sådan ansøger du om lån uden dansk statsborgerskab

Det først du skal have styr på er som sagt at få et Nem Id og en Nem Konto i banken. Når du har fået styr på det og har et aktivt log-in til Nem Id er du klar til at fortsætte og begynde at finde lån uden krav om statsborgerskab for ansøgere.

Den bedste måde er at starte med at sammenligne de forskellige lånefirmaer med hinanden og sortere dem fra hvor de har krav om at du skal være dansk statsborger. Efter sorteringen, har du nu en håndfuld udbydere du kan ansøge hos.

For at gøre det så billigt som muligt at låne pengene, kan du nu sammenligne de udvalgte firmaer med hinanden indtil du finder det bedste tilbud. Det er værd at bemærke at du har bedre chancer for at blive godkendt hvis du ansøgere mere end et sted. Det er både gratis og uforpligtende for dig at ansøge, så du har alt at vinde og intet at tabe, ved at ansøge flere steder.

Hvis du er udelandsk studerende og har SU-lån

Hvis du er i Danmark som studerende og modtager SU-lån kan du stadigvæk få et lån ved siden af. Det kræver blot at du lever op til de almindelige betingelser og krav for ansøgere. At du har SU-lån kan endda være en fordel, da det er en fast månedlig indtægt, hvilket er et krav hos mange udbydere for at blive godkendt.

Du skal naturligvis holde styr på hvor meget du skal afdrage om måneden, så du ikke ender med at mangle penge i sidste ende fordi du har lidt for høje afdrag. Derfor bør du ikke låne mere end du kan afdrage uden problemer i hele låneperioden.

Det har konsekvenser hvis man ikke overholder betalingsfristerne og du bør kontakte udbyderen straks, hvis du kan se du får problemer med afdragene. På den måde kan i sammen finde en fornuftig løsning for begge parter og sikre at du ikke ender med at få øgede omkostninger, som morarenter eller gebyrer.

Se låneguiden