Anmeldelse af Vivus lån – Lån gratis første gang

vivus kredit logo

Vivus lån – Alt hvad du skal vide

Det danske lånemarked er en speciel størrelse. Det er et marked i konstant udvikling og forbedring. Den hastige udvikling på markedet for billige lån i Danmark, skyldes en stor konkurrence blandt firmaer der ønsker at udlåne penge til private danske forbrugere.

Den store konkurrence er et plus for dig der ønsker at låne penge billigt og nemt i dag på nettet. Det er rigtig sundt for alle markeder, uanset om vi taler om lån, biler eller køkkenudstyr at der er skarp konkurrence.

Priserne på lån af penge bliver presset i bund i takt med at firmaerne hele tiden kæmper indbyrdes om de mange kunder til lån i Danmark.

Vivus – Lån penge gratis første gang

En af spillerne på det danske marked er Vivus lån, de var blandt de første der tilbød Gratis lån i Danmark til alle mellem 20 og 80 år. At du kan låne penge gratis var noget af en revolution på markedet for pengelån og har sat standarden for de andre udbydere af finansielle produkter. Vivus tilbyder gratis lån på helt op til 4000 kroner i 30 dage første gang du ansøger hos dem. Det er et tilbud, der er til at forstå – Gratis lån!!

50% Rabat i 30 dage!
Vivus

Vivus

100 - 12.000 kr.

Lånebeløb

3 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

243,30 - 243,30%

Rente/år

Godkendelse straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10

Vivus lån i korte træk

Lad os kigge lidt nærmere på hvad der gemmer sig under hjelmen på Vivus og deres gratis lån med svar på 1 minut.

Vivus lån kendetegnes ved følgende punkter:

  • Lån helt op til 4000 kroner gratis første gang
  • Lån pengene gratis i op til 30 dage
  • Lån fra 100 op til 10000 kroner
  • Svar på din ansøgning på 1 min.
  • Lyn hurtig udbetaling af pengene
  • Mulighed for at forlænge lånet med 7, 14 eller 30 dage mod et gebyr
  • Nem og hurtig ansøgning på nettet

Sådan ansøger du et lån hos Vivus.dk

Det er super let og meget nemt at ansøge om et lån hos Vivus, både fra computer, tablet eller din mobiltelefon. Det skal være nemt at låne penge i dag og det koncept har de forstået til fulde hos Vivus. Det går hurtigt og der er ingen spørgsmål om hvad du vil bruge pengene på.

VIVUS STARTSIDE:

anmeldelse af Vivus

På startsiden hos Vivus skal du blot vælge beløbet  du ønsker at låne at låne i dag, samt hvor længe du ønsker at låne pengene. Du kan vælge fra 100 kroner op til 10000 kroner at låne i dag og du kan låne pengene fra 5 til 30 dage. Her er altså tale om et af de kortfristede pengelån. Perfekt til hvis du står og mangler penge lige nu og her.

Når du har valgt lånebelød og løbetid er du klar til at trykke på knappen Lån nu og komme videre til side 2:

anmeldelse af vivus 2

Her på den anden side af låneansøgningen til Vivus skal du oprette din VIVUS.DK-profil. Det er nemt og hurtigt klaret, ligesom at oprette en profil så mange andre steder på netttet. De skal bruge dit cpr-nr og dit konto og registrerings nummer, så de ved hvor penge skal udbetales til, når du bliver godkendt til et lån i dag. Du skal indtaste dine hvad du ca regner med at du tjener og dine ca udgifter for næste måned.

Det er meget nemt at udfylde:

Indtægt næste måned: 13.500 kroner

Husleje: 6.400 kroner

Mere kræver det ikke for at udfylde dine udgifter og indtægter hos Vivus. Det skal ikke være milimeter præcist og du behøver ikke at finde nogen papirer eller opgørelser frem, for at låne penge gratis med udbetaling i dag.

Til sidst på side 2 skal du indtaste din email adresse, dit mobilnr og så lave et kodeord/password til at logge ind på deres hjemmeside med fremover. Så kan du nemt og hurtigt altid gå ind på siden og se om alt stemmer og evt låne lidt flere penge eller forlænge løbetiden på det lån du har hos dem nu.

På den næste side af ansøgningen (side 3) skal du blot logge ind med dit Nem-id. det er din sikkerhed for at pengene bliver udbetalt til dig og samtidig garanterer du  overfor lånefirmaet at du er den rigtige person til at låne pengene. Nem -Id er super nemt at bruge, og det fungerer her, ligesom alle andre steder hvor du har brugt det før til at logge ind sikkert.

Efter dit log-in med Nem Id er du nået til den sidste del af ansøgningen, Udbetalingen af dit lån direkte til din bankkonto i dag. Udbetalingen sker altid i en fart hos Vivus og de ved at man skal bruge pengene i en fart, når man låner penge gratis på nettet.

Lån igen Vivus

Når du har fået det første lån helt gratis og rentefrit i 30 dage er du oprettet som kunde hos Vivus og nu stiger din kreditgrænse fra 6000 kr og helt op til det dobbelte, 12.000 kr du kan bruge af som du vil. Du klikker dig bare ind på deres hjemmeside og beder om at bruge af din kuværende kredit på 12.000 kroner og så er du klar til at låne igen hos Vivus.

Bemærk at det ikke er rentefrit anden gang du bruger Vivus Kredit, men det er stadigvæk til en meget attraktiv pris og på de gode vilkår du kender fra første gang. Du kan bruge din kredit så mange gange som du vil og det er altid uden ventetid.

Test af Vivus lån og kredit

Camilla tester Vivus lån på nettet.

Traditionen tro, har Camilla vores låneanmelder ansøgt lån hos Vivus fra nettet for at kunne beskrive hvordan det virker og om der er nogen ting du skal være opmærksom på når du låner penge hos Vivus i dag.

Lån penge fra Ipad

Camilla fortæller om hendes erfaringer med at låne penge hos Vivus fra sin Ipad:

“Jeg valgte at ansøge om et gratis lån med min Ipad. Der er flere og flere der bruger deres tablet til at låne penge med, at jeg tænkte det var tiden for mig at bruge den fremfor min trofaste pc”

Let og lynhurtigt gratis lån

” Det tog mig under 3 minutter at udfylde låneansøgningen direkte fra touchskærmen på min Ipad – Jeg har selvfølgelig gjort det et par gange før andre steder, men alle kan klare det på under 5 minutter”

Godkendelse på 55 sekunder

” Jeg modtog godkendelse til lånet allerede indenfor et minut efter jeg havde trykket godkend”

Udbetaling inden for 20 minutter

” Jeg har Nordea bank og pengene stod klar til brug på min konto efter små 20 minutter”

(Har du en anden bank, er pengene senest hos dig dagen efter, uanset hvilken bank du er kunde i)

Samlet vurdering og anmeldelse af Vivus

Efter vores eksperter har gennemgået samtlige vilkår, betingelser og alle forudsætnignerne for at få et gratis lån hos Vivus allerede i dag er dommen klar:

Vi kan varmt anbefale VIVUS.DK til alle der ønsker et hurtigt gratis lån der bliver udbetalt med det samme direkte til Nem kontoen.

Vores anmelder Camilla lånte penge gratis på deres hjemmeside ved hjælp af hendes Ipad, og det gik fremragende uden nogen problemer og med udbetaling af de lånte penge efter små 20 minutters tid. Det er under alle omstændigheder er lyn lån der vil noget.

At du kan få lov at låne penge gratis på nettet første gang du ansøger om et lån er en fantastisk service og uden tvivl landets bedste lånetilbud til der der står og skal bruge hurtige penge.

Lån penge gratis i dag og køb det du drømmer om med Vivus!