Anmeldelse af Udenombanken

anmeldelse af udenombanken

En af de nye tiltag på det danske marked for lån og finansiering er udenombanken.dk

Der er tale om lidt af en revolution af måden du kan låne penge på i dag.

Konceptet for Uden Om Banken er helt anderledes en i en almindelig bank, hvor du kan låne penge af selve banken.

Her låner du nemlig penge af andre danskere i et såkaldt peer to peer setup.

Kort fortalt virker det sådan her:

  • En privat person med økonomien i orden kan tilmelde sig som udlåner – Det vil sige at han kan låne sine penge ud til andre igennem låneportalen. Der er altså ikke nogen dyr bank der skal have pengene igennem deres systemer. Det er altså en meget fordelagtig måde at investere sin opsparing eller formue. Du kan som udlåner tjene gode procentsatser på alle de penge du låner ud til andre brugere der har brug for finansiering.
  • En anden privat person kan oprette sig som Låner på portalen og ansøge om at kunne låne penge af de forskellige udlånere der stiller kapital til rådighed. På den måde kan du låne penge billigere end i banken. Banken og dens gebyrstruktur er holdt helt udenfor og besparelsen kommer dig tilgode
  • Udlåner og låner på portalen kender ikke hinanden og er helt anonyme. Du skal altså ikke forklare dig eller stå til regnskab overfor vedkommende der har udlånt de penge du har lånt.
  • Du får en mere reel kreditvurdering hos udenombanken en du ville gøre nede i din bank. Mange kunder der havde fået et nej i banken til f.eks deres boligkøb har fundet de penge de havde brug for hos Uden om banken.
  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Alternativer til udenombanken(d.19/02-2024)

Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Meget populær!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksHurtigtNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
17 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtIngen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Lån 150.000 hurtigt
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtNYT LÅN I DKUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Få 18 tilbud!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

Gode vilkårHurtigtLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

HurtigtKautionistlånNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Få klik - Flere tilbudNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Godt til store lån!
GoLoan

GoLoan

40.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

3,55 - 21,93%

Rente/år

Lav renteNYT LÅN I DKSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 over 120 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: 832,62 - 1.288,07 kr. Debitorrente: 3,55 - 14,92% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 4,69 - 16,01%. Samlet tilbagebetaling: 99.914 - 154.568 kr. Samlede kreditomk.: 19.914 - 74.568 kr. Stiftelsesomk: 1.200 kr. mdl. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Nyt Lån 2023!
Arcadia Finans

Arcadia Finans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 18,95%

Rente/år

HurtigtNYT LÅN I DKSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt Lån 2023!
Lånio

Lånio

5.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

7,30 - 7,30%

Rente/år

HurtigtLån fra 18 år!Nemt og sikkert

Partnerfirma - Annoncering
Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.2/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 99 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Fast lav renteUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.1/10

Det handler om gennemsigtighed når vi skal ud og låne penge

Missionen hos Uden om banken er at skabe et mere gennemsigtigt lånemarked i Danmark og samtidig splitte bankernes låne-monopol. Ved at introducere peer to peer konceptet for lån i Danmark er et nyt univers for lån og finansiering opstået for danskerne.

Låneportalen står for at skabe kontakten mellem udlåner der vil tjene penge på sin investering og låneren på den anden side, der har brug for penge.

Konkurrencen på lån, og priserne for at optage lån bliver nu for alvor sat under pres af den nye spiller på markedet. Det er altid sundt for et marked med konstant konkurrence, det holder priserne nede for forbrugerne og sørger for udvikling og fornyelse.

Visionen er at være det bedste alternativ til bankerne på markedet

Der er et klart fokus hos den nye låneportal, de vil være markedets bedste alternativ til at låne penge i banken. Med deres peer to peer koncept og uden bankernes gebyrer og omkostninger, kan der være mange penge at spare på et lån igennem udenombanken.dk

Seriøsitet er også på plads og uden om banken er reguleret af finanstilsynet. Det er din garanti for at der er styr på sagerne.

Fik du et afslag på lån i banken?

Hvis du hører til de mange tusinde danskere der får afslag på deres låneansøgning i banken? Så kunne det være du skulle prøve alternativet til de dyre banker og søge om dit næste lån på deres hjemmeside.

Hvis du er udlænding kan det være endnu sværere at få et lån i en dansk bank. Hos uden om banken stilles der ikke særlige krav til udlændinge, som det har været fremme i medierne at nogen banker gør. Her er der lige vilkår og betingelser for alle. Du har altså den samme chance for godkendelse af dit lån, som alle andre der søger.

Vores anmeldelse af udenombanken.dk kan konkludere at der er tale om et rigtig spændende, ja faktisk revolutionerende tiltag i lånebranchen og der er stort potentiale  projektet. Både for lånere der mangler penge til en god pris og for dem med penge til overs der vil låne ud, kan der være store besparelser i forhold til at skulle gå i banken. Letheden ved at kunne klare hele processen over internettet trækker også op i vores samlede anmeldelse af udenombanken.dk

Har du penge til overs, kan du finde en rigtig fornuftigt og spændende investeringsmulighed her uden tvivl. Skal du modsat låne penge, er der rig mulighed for at spare penge i forhold til bankerne.

Der er mange fordele at finde ved at bruge Uden om banken

  1. Boliglån fra 5%
  2. Gratis og uforpligtende tilbud
  3. Svar inden for blot 24 timer
  4. Prisgaranti – Uden om banken giver prisgaranti på deres lånetilbud.