Anmeldelse af Udenombanken

anmeldelse af udenombanken

En af de nye tiltag på det danske marked for lån og finansiering er udenombanken.dk

Der er tale om lidt af en revolution af måden du kan låne penge på i dag.

Konceptet for Uden Om Banken er helt anderledes en i en almindelig bank, hvor du kan låne penge af selve banken.

Her låner du nemlig penge af andre danskere i et såkaldt peer to peer setup.

Kort fortalt virker det sådan her:

  • En privat person med økonomien i orden kan tilmelde sig som udlåner – Det vil sige at han kan låne sine penge ud til andre igennem låneportalen. Der er altså ikke nogen dyr bank der skal have pengene igennem deres systemer. Det er altså en meget fordelagtig måde at investere sin opsparing eller formue. Du kan som udlåner tjene gode procentsatser på alle de penge du låner ud til andre brugere der har brug for finansiering.
  • En anden privat person kan oprette sig som Låner på portalen og ansøge om at kunne låne penge af de forskellige udlånere der stiller kapital til rådighed. På den måde kan du låne penge billigere end i banken. Banken og dens gebyrstruktur er holdt helt udenfor og besparelsen kommer dig tilgode
  • Udlåner og låner på portalen kender ikke hinanden og er helt anonyme. Du skal altså ikke forklare dig eller stå til regnskab overfor vedkommende der har udlånt de penge du har lånt.
  • Du får en mere reel kreditvurdering hos udenombanken en du ville gøre nede i din bank. Mange kunder der havde fået et nej i banken til f.eks deres boligkøb har fundet de penge de havde brug for hos Uden om banken.
  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Alternativer til udenombanken(d.03/04-2020)

Betalinger kan pauses
D|E|R Pauselån

D|E|R Pauselån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Betal ud, når det passer digNem IdSæt din betaling på pause, når det passer dig

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFleksibel afbetalingGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL:Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 27,16% - 46,36%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 11.363 - 12.216. Samlede kreditomkostninger kr. 1.363 - 2.216. Oprettelsesgebyr på 800 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Gode vilkårSkræddersy dit lånUnderskriv med NemID

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 4000 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNemt og sikkertNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Hurtig udbetaling!
Modus Finans

Modus Finans

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 2.400. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
50% Rabat i 30 dage!
Vivus

Vivus

100 - 12.000 kr.

Lånebeløb

3 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

243,30 - 243,30%

Rente/år

Godkendelse straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Lån idag fra 18 år!
Anna Finans

Anna Finans

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,71 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksPengene straksTryghedsforsikring

Repræsentativt eksempel: 40.000 kr o/5 år. Variabel debitorrente: 14,71 % - 26,08%. ÅOP: 20,5% - 32,7%. Kreditomkostninger: 22.023 - 35.647 kr. Samlet: 62.023 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%

Fremragende9/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

5.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteIngen krav om sikkerhedLynhurtig svartidLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 2.400 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Fast lav rente!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 108 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

16,90 - 16,90%

Rente/år

NYT LÅN I DKSamme lave rente til alleUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 26,49% (24 mdr.). Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 63.282 (24 mdr.). Samlede kreditomkostninger kr. 13.282. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000kr 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Helt ny kassekredit
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: kr.10.000 Fast Debitorrente: 150% ÅOP: 319,7 % Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.3/10
Mest valgte i 2020!
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved kr. 40.000 i 120 mdr. og den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Let og hurtigt
Cashper

Cashper

2.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

HurtigtNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1466 kr. Samlede kreditomkostninger: 3973,26 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8973,26 kr. ÅOP: 719,0%. Debitorrente (månedlig fast) 19%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
7 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,49 - 19,95%

Rente/år

7 tilbud med 1 ansøgning!Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Med en lånetid på 7 år. Variabel debitorrente 4,99 % - 19,95 % . ÅOP 10,47 %. Forventelig månedlig ydelse 2.260 kr. Etb. omk. 6.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 189.849 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Få klik - Flere tilbudNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Rente/gebyrfrit i 30 dage
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 20.000 kr.

Lånebeløb

5 - 47 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

94,91 - 94,91%

Rente/år

Betal kun for kredit, du brugerFå svar straksUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder:
Kreditbeløb: 10.000kr. Samlede Kreditomkostninger: 6.851,08 kr. ÅOP: 262,91%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.851,08 kr. Den månedlige ydelse: 1.404,26 kr. Fast debitorrente: 103,40 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Udbetaler straks!
Zaplo

Zaplo

5.000 - 25.000 kr.

Lånebeløb

3 - 18 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

96,00 - 96,00%

Rente/år

Gratis oprettelseHurtigtUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr. Løbetid: 15 måneder. Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 96 % ÅOP: 151,8 % Månedlig ydelse: 2380 kr. Samlede kredit omk.: 15.049 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 35.049 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Penge på 30 min!
Kronelån

Kronelån

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFast lav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. ÅOP: 706,4 %. Debitorrente fast: 228 %. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Ny Kredit!
Nordcredit

Nordcredit

500 - 15.000 kr.

Lånebeløb

0 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

72,00 - 72,00%

Rente/år

Få svar straksHurtigtIngen binding

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Kreditbeløb 5.000,00 Afdrag 12. Maksimal månedlig betaling 656,02. Udbetalingsgebyr 10 % 500,00. Totalt tilbagebetalingsbeløb 7.872,26. Samlede kreditomkostninger 2.872,26. Fast debitorrente 72,0 %. Årlige udgifter i procent (ÅOP) 145,8 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Pengene straks!
Simbo

Simbo

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFørste lån gratisLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 3 måneders kredit. Du vælger selv hvor længe, du ønsker at have kreditten. Antal betalinger 3. Samlede kreditomkostninger 2.280 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 8.280 kr. ÅOP 706,4 % Debitorrente (årlig fast) 228 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

6,93 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksHurtigtNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 50.000 kr. over 12 - 120 mdr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. ÅOP 23,64% - 46,35%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 55.985 - 61.086 kr. Kreditomkostninger 5.985 - 11.086 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

5.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. over 12 - 36 mdr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 31,50% - 51,50%. Maks. effektiv rente 51,50%. Tilbagebetaling 5.781 - 6.215 kr. Kreditomkostninger 781 - 1.215 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Penge på 10 sek!
Bedre Kredit

Bedre Kredit

500 - 10.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

100,00 - 100,00%

Rente/år

Gradvist faldende renterLån fra 19 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 4.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 100 % ÅOP: 246,1 % Månedlig ydelse: 800 kr. Samlede kredit omk. : 4000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 8000 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10

Det handler om gennemsigtighed når vi skal ud og låne penge

Missionen hos Uden om banken er at skabe et mere gennemsigtigt lånemarked i Danmark og samtidig splitte bankernes låne-monopol. Ved at introducere peer to peer konceptet for lån i Danmark er et nyt univers for lån og finansiering opstået for danskerne.

Låneportalen står for at skabe kontakten mellem udlåner der vil tjene penge på sin investering og låneren på den anden side, der har brug for penge.

Konkurrencen på lån, og priserne for at optage lån bliver nu for alvor sat under pres af den nye spiller på markedet. Det er altid sundt for et marked med konstant konkurrence, det holder priserne nede for forbrugerne og sørger for udvikling og fornyelse.

Visionen er at være det bedste alternativ til bankerne på markedet

Der er et klart fokus hos den nye låneportal, de vil være markedets bedste alternativ til at låne penge i banken. Med deres peer to peer koncept og uden bankernes gebyrer og omkostninger, kan der være mange penge at spare på et lån igennem udenombanken.dk

Seriøsitet er også på plads og uden om banken er reguleret af finanstilsynet. Det er din garanti for at der er styr på sagerne.

Fik du et afslag på lån i banken?

Hvis du hører til de mange tusinde danskere der får afslag på deres låneansøgning i banken? Så kunne det være du skulle prøve alternativet til de dyre banker og søge om dit næste lån på deres hjemmeside.

Hvis du er udlænding kan det være endnu sværere at få et lån i en dansk bank. Hos uden om banken stilles der ikke særlige krav til udlændinge, som det har været fremme i medierne at nogen banker gør. Her er der lige vilkår og betingelser for alle. Du har altså den samme chance for godkendelse af dit lån, som alle andre der søger.

Vores anmeldelse af udenombanken.dk kan konkludere at der er tale om et rigtig spændende, ja faktisk revolutionerende tiltag i lånebranchen og der er stort potentiale  projektet. Både for lånere der mangler penge til en god pris og for dem med penge til overs der vil låne ud, kan der være store besparelser i forhold til at skulle gå i banken. Letheden ved at kunne klare hele processen over internettet trækker også op i vores samlede anmeldelse af udenombanken.dk

Har du penge til overs, kan du finde en rigtig fornuftigt og spændende investeringsmulighed her uden tvivl. Skal du modsat låne penge, er der rig mulighed for at spare penge i forhold til bankerne.

Der er mange fordele at finde ved at bruge Uden om banken

  1. Boliglån fra 5%
  2. Gratis og uforpligtende tilbud
  3. Svar inden for blot 24 timer
  4. Prisgaranti – Uden om banken giver prisgaranti på deres lånetilbud.