Anmeldelse af Totallån – lån fra 3.000 til 75.000

anmeldelse af totallån

Anmeldelse af Totallån

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lån som Totallån(d.14/02-2020)

Betalinger kan pauses
D|E|R Pauselån

D|E|R Pauselån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Betal ud, når det passer digNem IdSæt din betaling på pause, når det passer dig

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFleksibel afbetalingGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL:Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 27,16% - 46,36%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 11.363 - 12.216. Samlede kreditomkostninger kr. 1.363 - 2.216. Oprettelsesgebyr på 800 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
30 dage rentefrit
Simbo

Simbo

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFørste lån gratisLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 3 måneders kredit. Du vælger selv hvor længe, du ønsker at have kreditten. Antal betalinger 3. Samlede kreditomkostninger 2.280 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 8.280 kr. ÅOP 706,4 % Debitorrente (årlig fast) 228 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Gode vilkårSkræddersy dit lånUnderskriv med NemID

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 4000 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNemt og sikkertNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Hurtig udbetaling!
Modus Finans

Modus Finans

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 2.400. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
50% Rabat i 30 dage!
Vivus

Vivus

100 - 12.000 kr.

Lånebeløb

3 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

243,30 - 243,30%

Rente/år

Godkendelse straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Penge om 10 min!
LånLet

LånLet

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,95 - 29,85%

Rente/år

Få svar straksNem godkendelseNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 40.000 kr. i 5 år - Månedlig ydelse: 941 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Lån idag fra 18 år!
Anna Finans

Anna Finans

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,71 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksPengene straksTryghedsforsikring

Repræsentativt eksempel: 40.000 kr o/5 år. Variabel debitorrente: 14,71 % - 26,08%. ÅOP: 20,5% - 32,7%. Kreditomkostninger: 22.023 - 35.647 kr. Samlet: 62.023 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%

Fremragende9/10
Straksudbetaling!
Robotlån

Robotlån

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,71 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år. Månedlig ydelse: 1.034 - 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 - 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 - 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

5.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteIngen krav om sikkerhedLynhurtig svartidLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 2.400 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Fast lav rente!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 108 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

16,90 - 16,90%

Rente/år

NYT LÅN I DKSamme lave rente til alleUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 26,49% (24 mdr.). Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 63.282 (24 mdr.). Samlede kreditomkostninger kr. 13.282. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000kr 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Helt ny kassekredit
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: kr.10.000 Fast Debitorrente: 150% ÅOP: 319,7 % Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.3/10
Mest valgte i 2020!
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved kr. 40.000 i 120 mdr. og den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Let og hurtigt
Cashper

Cashper

2.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

HurtigtNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1466 kr. Samlede kreditomkostninger: 3973,26 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8973,26 kr. ÅOP: 719,0%. Debitorrente (månedlig fast) 19%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Lynhurtigt lån!
Turbolån

Turbolån

100 - 10.000 kr.

Lånebeløb

1 - 4 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

761,54 - 761,54%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem IdUdbetaling hver time

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 4000 kr. med en løbetid på 120 dage med betalingskort. Samlede kreditomkostninger 2.140,52 kr. Samlet beløb, der skal tilbagebetales efter 120 dage er 6.140,52 kr. Fast debitorrente: 761.54% ÅOP: 759,79%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
7 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,49 - 19,95%

Rente/år

7 tilbud med 1 ansøgning!Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Med en lånetid på 7 år. Variabel debitorrente 4,99 % - 19,95 % . ÅOP 10,47 %. Forventelig månedlig ydelse 2.260 kr. Etb. omk. 6.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 189.849 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Rente/gebyrfrit i 30 dage
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 20.000 kr.

Lånebeløb

5 - 47 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

94,91 - 94,91%

Rente/år

Betal kun for kredit, du brugerFå svar straksUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder:
Kreditbeløb: 10.000kr. Samlede Kreditomkostninger: 6.851,08 kr. ÅOP: 262,91%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.851,08 kr. Den månedlige ydelse: 1.404,26 kr. Fast debitorrente: 103,40 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Udbetaler straks!
Zaplo

Zaplo

5.000 - 25.000 kr.

Lånebeløb

3 - 18 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

96,00 - 96,00%

Rente/år

Gratis oprettelseHurtigtUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr. Løbetid: 15 måneder. Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 96 % ÅOP: 151,8 % Månedlig ydelse: 2380 kr. Samlede kredit omk.: 15.049 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 35.049 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Penge på 30 min!
Kronelån

Kronelån

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFast lav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. ÅOP: 706,4 %. Debitorrente fast: 228 %. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Helt nyt lån!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

6,93 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 50.000 kr. over 12 - 120 mdr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. ÅOP 23,64% - 46,35%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 55.985 - 61.086 kr. Kreditomkostninger 5.985 - 11.086 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

5.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. over 12 - 36 mdr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 31,50% - 51,50%. Maks. effektiv rente 51,50%. Tilbagebetaling 5.781 - 6.215 kr. Kreditomkostninger 781 - 1.215 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Penge på 10 sek!
Bedre Kredit

Bedre Kredit

500 - 10.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

100,00 - 100,00%

Rente/år

Gradvist faldende renterLån fra 19 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 4.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 100 % ÅOP: 246,1 % Månedlig ydelse: 800 kr. Samlede kredit omk. : 4000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 8000 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10

Totallån er et af de mange spændende hurtige lån du kan finde på markedet i dag.

Her i artiklen vil vi anmelde lånet og se nærmere på detaljerne om lånet.

Herunder især med fokus på:

  • Betingelser
  • Vilkår
  • Løbetid
  • Beløbsgrænser
  • Erfaringer med Totallån

Totallån i korte træk

Totallån er et danskejet firma, der formidler lån online til private kunder i hele Danmark. Deres primære fokus er de private låne-ansøgere der ønsker at låne penge nemt og hurtigt fra internettet.

De sætter altid kundens behov og ønsker i forreste række og har i den anledning optimeret hele ansøgningsprocessen over en længere periode. Det handler om at skabe en god, nem og overskuelig ansøgning til lån hos Totallån.

anmeldelse af totallån

Fordele ved Totallån

  1. Lån fra 3000 og helt op til 75000 kroner.
  2. Nem og meget hurtig låneansøgning.
  3. Godkend lånet direkte på nettet med Nem-Id.
  4. Godkendelse af dit lån på 15 minutter.
  5. Lån uden at stille sikkerhed.
  6. Lån helt op til 20000 kroner uden nogen dokumentation.
  7. 14 dages fuld fortrydelsesret på dit nye lån.
  8. Ingen dumme spørgsmål – Totallån blander sig ikke i hvad du bruger pengene til.

Der er altså mange fordele ved at låne dine penge hos Totallån hvis du lige står og mangler nogen hurtige penge i dag og ikke vil ha noget bøvl og besvær.

Ud af de mange fordele der er ved at anvende totallån som din långiver næste gang er punkt 6 på listen ovenover: Lån helt op til 20000 kroner uden nogen form for doukumentation – Det betyder i praksis at du kan få tildelt et lån helt uden at skulle fremvise dokumentation for indtægt, herunder løn, kontanthjælp eller pension. Det er derfor super let at få et lån uden at skulle finde alle mulige papirer og oversigter frem, som man skal mange andre steder hvor du kan låne penge på nettet. Det er en ret unik ting blandt firmaer der låner penge ud, og her på PengeBloggen anser vi det for et stort plus. Det er med til at gøre det mere overskueligt at få et nemt lån og du slipper for endnu mere besvær end normalt.

Når vi danskere låner penge på nettet handler det om hurtighed, bekvemmelighed og tillid. Vi skal ofte bruge pengene i dag og måske aller helst igår. Derfor er et lån uden sikkerhed og dokumentation en kæmpe fordel når vi mangler finanser på kontoen.

Sådan ansøger du om et lån hos Totallån

anmeldelse af totallån

Som vist på billedet herover er det rigtig nemt at søge om lån af penge igennem deres hjemmeside og den er meget enkel og overskuelig at bruge. Du behøver ikke være ekspert ud i IT og computersystemer for at låne penge her.

Du skal blot gøre følgende for at få udbetalt dine penge til din Nem konto:

  1. Vælge hvor mange penge du ønsker
  2. Vælge hvor længe du ønsker at låne pengene
  3. Udfylde dine personlige oplysninger; navn, adressere, email, telefonnummer og konto oplysninger (Nem-konto)
  4. Godkende lånesats og løbetid med dit Nem-id direkte på hjemmesiden
  5. Holde øje med din bankkonto og modtage pengene
  6. Bruge pengene som du har lyst til – uden spørgsmål eller indblanding
Kun få krav til dig som låneansøger

Totallån er meget nemme at have med at gøre og deres service er i særdeleshed god og fyldestgørende.

De stiller meget få og rimelig krav til dig som kunde hos dem:

  • Du må ikke være registeret i RKI
  • Du må ikke være registreret i Debitor-registret
  • Du skal være dansk statsborger for at blive godkendt til et lån.
  • Du skal have en gyldig email-adresse, da låneaftalen fremsendes til din email

Derudover er de utroligt nemme at låne hos og der er ingen spørgsmål og hvad du har brug for pengene til. Om det er en ferie et hifi-anlæg eller måske en fornyelse af garderoben kan de hjælpe dig med penge til at udleve drømmen allerede i dag med styr på økonomien.