Anmeldelse af Santander Privatlån Plus

anmeldelse af santander privtlån plus

santander privatlån plus anmeldelse

Anmeldelse af Santander Privatlån Plus

Efter den store rundspørge og brugerundersøgelse blandt vores over 10.000 faste læsere er det nu blevet tid til en anmeldelse af Santander Privatlån her på PengeBloggen.

Der var stor efterspørgsel på mere info og gennemgang af Santander Privatlån og nu er vi klar med den store forkromede gennemgang og trin for trin vejledning i at låne penge hos Santander. Vi er til for vores trofaste skare af låne-interesserede læsere her på siden og Camilla har kastet sig over at få et billigt lån udbetalt fra Santander, så i kan læse med og se hele låneansøgningen, trin for trin.

Santander Privatlån info:

 • Santander er den største bank i hele Eurozonen og en klassiker i Danmark
 • Super lav rente fra 4,94% på Privatlån Plus
 • Nem onlineansøgning
 • Lån helt op til 350.000 kroner i dag
 • Mulighed for at sammenlægge lån
 • Mulighed for forlængelse og forhøjelse af dit lån
 • Variabel rente
 • Mulighed for at tilbagebetale hurtigere og mere end aftalt
 • Hurtig udbetaling direkte til kontoen
 • Sikkert lån med Nem Id ansøgning
 • Lån uden dumme spørgsmål fra banken

 

Der er mange ting der taler for et privatlån eller et privatlån plus næste gang du skal have et billigt og godt lån. Det er heller ikke uden grund at Santander er en klassiker på det danske marked for lån og finansieringer.

Den lave rente hos Santander er et af de helt store pluspunkter der virkelig trækker op i enhver anmeldelse af Santander Privatlån Plus. Der er utrolig mange danskere der har set de gode tilbud og benyttet sig af dem når de har kigget efter lånemuligheder online. Mange har også hørt godt om Santander fra venner, familie og kollegaer. Det er tit at vi bliver påvirket af hvad folk vi stoler på, siger om noget vi kigger på. Det er svært for os almindelige danskere at gennemskue alle aspekter af de mange forskellige lånetilbud vi kan se på nettet og derfor stoler vi ofte på gode erfaringer fra vores venner og bekendte når vi skal finde det rette sted at ansøge.

Det føles ofte rigtigt at tage et lån hos et firma som ens venner har gode erfaringer med og man har en ekstra ro i maven når man ved andre har haft gode erfaringer med lånet inden man selv ansøger. Det er menneskelig natur at lytte til andre og se hvad de har gjort i lignenede situationer. Netop derfor, er vores anmeldelser af lån blevet så populære blandt vores læsere her på PengeBloggen.

Det er god sund fornuft at læse anmeldelser af lånefirmaer som Santander, da det ofte er både hurtigt og nemt at danne sig det fornødne overblik og træffe en god informeret beslutning. Du kan bruge anmeldelser og andre folks erfaringer med Santander til at vurdere om det er det rette sted for dig.

Med de overskuelige anmeldelser, hvor du kan se de mange detaljer og information omkring privatlånene er det endnu lettere at finde det helt rette lånetilbud til lige præcis din økonomi og situation lige nu.

Sådan låner du penge hos Santander privatlån i dag

Du starter med at klikke HER – så kommer du videre til forsiden:

anmeldelse af santander privatlån

Her kan du vælge at beregne prisen på dit næste lån og kigge lidt på betingelserne, herefter kan du klikke dig videre til starten af låneansøgninge der kommer på den næste side af ansøgningen til Privatlån.

Side 2 ser sådan her ud:

anmeldelse af santander privatlån 2

Her på anden side kan du vælge løbetid for lånet samt det totale lånebeløb. Der er mulighed for at låne helt op til 350.000 kroner med Santander direkte fra din computer eller mobilen. Der er lagt meget arbejde i deres ansøgningsskema, for at gøre det så enkelt og hurtigt at udfylde som muligt.

Når du har valgt hvor meget du ønsker at låne i dag og hvor længe du har brug for pengene er det tid til at gå videre til side 3:

anmeldelse af santander privatlån 3

Her skal du blot udfylde dine personlige oplysninger, blandt andet:

 1. Civilstand
 2. Navn
 3. CPR-nummer
 4. Adresse og hvor længe du har boet der
 5. Tlf nummer
 6. Emailadresse
 7. Statsborgerskab
 8. Boligform (ejer eller lejebolig)

Det er hurtigt overstået og så er du på vej til næste side af ansøgningen i fuld fart.

På den næste side skal du udfylde nogen korte spørgsmål om din økonomi. Det er information om din indtægt (løn eller pension) og andre elementære ting som hvor du har bankkonto og dit kontonummer samt registreringsnummer i din bank. Penge bliver udbetalt til din Nem konto i de fleste tilfælde.

Til slut, på den sidste side, skal du logge ind og godkende ansøgningen med dit Nem id for maksimal sikkerhed og hurtighed. Derefter er det bare at sætte sig tilbage og vente på en email med godkendelsen og pengene direkte ind på din Nemkonto i banken.


Camilla ansøger et lån hos Santander Privatlån

Det blev tid for mig at prøve at ansøge et nemt og hurtigt Santander Privatlån fra min computer.

Det tog mig lige over 5 min at udfylde det hele i ansøgningen, da internettet koksede lidt på min computer. ansøgningen var rigtig nem og overskuelig at udfylde. Ingen problemer med at se eller forstå noget her. I toppen kan man også nemt følge med hvor langt man er nået, og gå tilbage hvis noget ikke stemmer helt 🙂

Efter jeg havde indtastet det sidste info om min indtægt fandt jeg det trofaste Nem Id frem og godkendte lånet med det samme.

Jeg fik svar på min ansøgningen kort efter og pengene kom ind på min NemKonto samme dag som jeg havde godkendt låneansøgningen. Det er god låneservice og kan anbefales hvis du skal bruge nogen penge til en lav rente, i en fart.

Pengene bliver udbetalt fra Santander rigtig hurtigt og der er meget lidt ventetid. Hurtighed og en skarp pris er det vi gerne vil have i et privatlån og her er der styr på begge dele.

Det er et rigtig billigt sted at låne penge, den lave variable rente gør underværker for omkostningerne ved at låne pengene.