Anmeldelse af Plutus – Lån fra 3000 helt op til 75000 kr

plutus lån anmeldelse

Plutus – Nyt lån i Danmark

plutus lån anmeldelse

Her på PengeBloggen.dk elsker vi lån og penge. Det har aldrig været en hemmelighed.

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lån der minder om Plutus(d.20/02-2024)

Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Meget populær!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksHurtigtNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
17 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtIngen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Lån 150.000 hurtigt
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtNYT LÅN I DKUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Få 18 tilbud!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

Gode vilkårHurtigtLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

HurtigtKautionistlånNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Få klik - Flere tilbudNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Godt til store lån!
GoLoan

GoLoan

40.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

3,55 - 21,93%

Rente/år

Lav renteNYT LÅN I DKSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 over 120 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: 832,62 - 1.288,07 kr. Debitorrente: 3,55 - 14,92% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 4,69 - 16,01%. Samlet tilbagebetaling: 99.914 - 154.568 kr. Samlede kreditomk.: 19.914 - 74.568 kr. Stiftelsesomk: 1.200 kr. mdl. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Nyt Lån 2023!
Arcadia Finans

Arcadia Finans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 18,95%

Rente/år

HurtigtNYT LÅN I DKSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt Lån 2023!
Lånio

Lånio

5.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

7,30 - 7,30%

Rente/år

HurtigtLån fra 18 år!Nemt og sikkert

Partnerfirma - Annoncering
Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.2/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 99 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Fast lav renteUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.1/10

Vores mission er at hjælpe alle der har brug for et lån med at finde netop det rigtige lån til deres behov og til den rigtige pris ikke mindst.

Der er rigtig mange forskellige steder man kan låne penge i dag. Det kan være lige fra banken, venner, familie og til de billige lån på nettet.

Her i denne anmeldelse af lån du kan ansøge på nettet sætter vi fokus på PLUTUS.

Plutus er et af de nye lån på markedet i Danmark

Lånefirmaet Plutus er en af de helt nye spillere på det danske marked for udlån af penge til private. De har været længe ventede på markedet og vi er glade for at de endelig har gjort indtog. Nye firmaer på markedet skaber altid øget konkurrence og det betyder altid bedre priser og vilkår for os der skal ud og låne nogen hurtige penge i dag.

“Større udbud = Bedre priser”

Udover spændingen der altid er forbundet med et nyt lån og en ny udbyder så betyder det altså også en forbedring af det danske marked og dets betingelser for forbrugerne, når et nyt lånefirma vælger at træde ind og tage del i konkurrencen om de danskere der skal låne penge hurtigt og nemt.

Hvad er PLUTUS så for en størrelse?

Her er tale om et rigtig spændende og helt nyt lånefirma for danskerne der mangler penge. Plutus fokuserer på en rigtig lav rente og er dermed et spændende alternativ til nogen af de dyrere lån der findes.

Hvis vi skal opsummere de forskellige egenskaber der gør sig gældende for at låne penge igennem plutus.dk hurtigt, kan vi starte med at se på de punkter vi finder mest spændende for dig:

  • Du kan ansøge et lån hos Plutus på under 5 minutter – (se guide til at ansøge lån længere nede på denne side)
  • Få svar på din låneansøgning i løbet af få minutter – Hos Plutus er de klar over at man ofte har brug for penge i en fart og det er deres service indstillet efter. Hastighed er vigtigt når man har brug for penge.
  • Krypteret netværksforbindelse ved ansøgningen – Plutus kører med en helt sikker og krypteret forbindelse – Det er din garanti for sikkerved ved ansøgning af lån.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for pengene du låner hos Plutus.dk
  • Hurtig udbetaling af de penge du har lånt – I forbindelse med deres fokus på fart og service kan Plutus udbetale dig pengene allerede næste hverdag – Det er hurtig udbetaling og en service vi tager hatten af for.
  • Underskriv nemt og hurtigt med NEM-ID – Det har aldrig været hurtigere og nemmere at ansøge lån online, end med det smarte Nem-Id system.  Det er både sikkert, nemt og rigtig hurtigt at bruge.
  • 14 dages fortrydelsesret ved lån hos Plutus – Endnu en rigtig god og brugervenlig service.

“Det handler om glade kunder”

Hvordan ansøger jeg et hurtigt lån hos PLUTUS.DK?

Her vil vi nemt og enkelt guide dig igennem processen for at få et billigt lån med en fair rente igennem Plutus.

anmeldelse af plutus

På billedet herover kan du se ansøgningsformularen til et lån hos Plutus. Den er rigtig nem og enkel at udfylde.

Herunder vil vi gennemgå den, trin for trin som en guide til at ansøge lån.

Du skal have følgende klar ved hånden:

  1. Dit Nem-ID kodekort så du kan logge ind.
  2. Dine Nem Konto oplysninger- De står både i din netbank og på bagsiden af dit kreditkort eller hævekort.
Sådan ansøger du et lån via Plutus.dk
  1. Først vælger du lånebeløb – altså hvor mange penge du gerne vil låne i dag
  2. Udfyld dit fulde navn – altså både fornavn og efternavn
  3. Indtast din fødselsdato  – Dato – Måned -År
  4. Kryds af om du er registreret i RKI
  5. Kryds af i  feltet om du ønsker at modtage nyhedsbreve om lån.
  6. Tryk på knappen “lån penge nu”
  7. Du bliver nu viderestillet til den næste side:

plutus_2_skridt

8. Her på næste side godkender du beløbet du vil låne.

9. Du vælger løbetiden – fra 12 helt op til 72 måneder

10. Du kan også selv vælge din månedlige ydelse – Hvor mange penge du vil afbetale pr måned. Hvis du vælger dit afdrags-beløb selv, regner hjemmesiden automatisk løbetiden ud for dig.

Tryk på fortsæt knappen og du bliver viderestillet til næste side i ansøgningsprocessen.

Her skal du blot godkende dine personlige oplysninger og lige tjekke at der ikke er nogen fejl i oplysningerne. Der kan jo godt være sneget sig en lille tastefejl ind i farten.

Det er godt lige at skimme det hele igennem en gang eller to, så du er sikekr på der ikke er en lille dum fejl i din låneansøgning.

Du kan rette både beløb og løbetid til sidst i låneansøgningen, hvis du skulle skifte mening undervejs og måske vil låne lidt flere penge eller afbetale dem hurtigere.

Din ansøgning hos Plutus er helt uforpligtende og du binder dig først til an aftale når du har underskrevet.

Selv efter du har underskrevet dine papirer har du stadigvæk 14 dages fortrydelsesret

Ansøg et lån i dag hos Plutus og få pengene i hånden hurtigt og nemt – til en fair rente