Anmeldelse af Plutus – Lån fra 3000 helt op til 75000 kr

plutus lån anmeldelse

Plutus – Nyt lån i Danmark

plutus lån anmeldelse

Her på PengeBloggen.dk elsker vi lån og penge. Det har aldrig været en hemmelighed.

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lån der minder om Plutus(d.14/02-2020)

Betalinger kan pauses
D|E|R Pauselån

D|E|R Pauselån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Betal ud, når det passer digNem IdSæt din betaling på pause, når det passer dig

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFleksibel afbetalingGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL:Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 27,16% - 46,36%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 11.363 - 12.216. Samlede kreditomkostninger kr. 1.363 - 2.216. Oprettelsesgebyr på 800 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
30 dage rentefrit
Simbo

Simbo

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFørste lån gratisLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 3 måneders kredit. Du vælger selv hvor længe, du ønsker at have kreditten. Antal betalinger 3. Samlede kreditomkostninger 2.280 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 8.280 kr. ÅOP 706,4 % Debitorrente (årlig fast) 228 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Gode vilkårSkræddersy dit lånUnderskriv med NemID

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 4000 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNemt og sikkertNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 3.200. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Hurtig udbetaling!
Modus Finans

Modus Finans

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 2.400. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
50% Rabat i 30 dage!
Vivus

Vivus

100 - 12.000 kr.

Lånebeløb

3 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

243,30 - 243,30%

Rente/år

Godkendelse straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Penge om 10 min!
LånLet

LånLet

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,95 - 29,85%

Rente/år

Få svar straksNem godkendelseNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 40.000 kr. i 5 år - Månedlig ydelse: 941 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Lån idag fra 18 år!
Anna Finans

Anna Finans

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,71 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksPengene straksTryghedsforsikring

Repræsentativt eksempel: 40.000 kr o/5 år. Variabel debitorrente: 14,71 % - 26,08%. ÅOP: 20,5% - 32,7%. Kreditomkostninger: 22.023 - 35.647 kr. Samlet: 62.023 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%

Fremragende9/10
Straksudbetaling!
Robotlån

Robotlån

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

14,71 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år. Månedlig ydelse: 1.034 - 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 - 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 - 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

5.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteIngen krav om sikkerhedLynhurtig svartidLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 2.400 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Fast lav rente!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 108 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

16,90 - 16,90%

Rente/år

NYT LÅN I DKSamme lave rente til alleUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Fast årlig debitorrente 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 26,49% (24 mdr.). Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 63.282 (24 mdr.). Samlede kreditomkostninger kr. 13.282. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000kr 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Helt ny kassekredit
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksUdbetaling i dag

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: kr.10.000 Fast Debitorrente: 150% ÅOP: 319,7 % Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.3/10
Mest valgte i 2020!
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Få svar straksNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved kr. 40.000 i 120 mdr. og den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Let og hurtigt
Cashper

Cashper

2.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

HurtigtNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1466 kr. Samlede kreditomkostninger: 3973,26 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8973,26 kr. ÅOP: 719,0%. Debitorrente (månedlig fast) 19%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Lynhurtigt lån!
Turbolån

Turbolån

100 - 10.000 kr.

Lånebeløb

1 - 4 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

761,54 - 761,54%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem IdUdbetaling hver time

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 4000 kr. med en løbetid på 120 dage med betalingskort. Samlede kreditomkostninger 2.140,52 kr. Samlet beløb, der skal tilbagebetales efter 120 dage er 6.140,52 kr. Fast debitorrente: 761.54% ÅOP: 759,79%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
7 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,49 - 19,95%

Rente/år

7 tilbud med 1 ansøgning!Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Med en lånetid på 7 år. Variabel debitorrente 4,99 % - 19,95 % . ÅOP 10,47 %. Forventelig månedlig ydelse 2.260 kr. Etb. omk. 6.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 189.849 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Rente/gebyrfrit i 30 dage
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 20.000 kr.

Lånebeløb

5 - 47 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

94,91 - 94,91%

Rente/år

Betal kun for kredit, du brugerFå svar straksUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder:
Kreditbeløb: 10.000kr. Samlede Kreditomkostninger: 6.851,08 kr. ÅOP: 262,91%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.851,08 kr. Den månedlige ydelse: 1.404,26 kr. Fast debitorrente: 103,40 % 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Udbetaler straks!
Zaplo

Zaplo

5.000 - 25.000 kr.

Lånebeløb

3 - 18 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

96,00 - 96,00%

Rente/år

Gratis oprettelseHurtigtUdbetaling nu

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr. Løbetid: 15 måneder. Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 96 % ÅOP: 151,8 % Månedlig ydelse: 2380 kr. Samlede kredit omk.: 15.049 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 35.049 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Penge på 30 min!
Kronelån

Kronelån

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFast lav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. ÅOP: 706,4 %. Debitorrente fast: 228 %. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Helt nyt lån!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

6,93 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 50.000 kr. over 12 - 120 mdr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. ÅOP 23,64% - 46,35%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 55.985 - 61.086 kr. Kreditomkostninger 5.985 - 11.086 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

5.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. over 12 - 36 mdr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 31,50% - 51,50%. Maks. effektiv rente 51,50%. Tilbagebetaling 5.781 - 6.215 kr. Kreditomkostninger 781 - 1.215 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Penge på 10 sek!
Bedre Kredit

Bedre Kredit

500 - 10.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

100,00 - 100,00%

Rente/år

Gradvist faldende renterLån fra 19 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 4.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.0 kr. Fast debitorrente: 100 % ÅOP: 246,1 % Månedlig ydelse: 800 kr. Samlede kredit omk. : 4000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 8000 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10

Vores mission er at hjælpe alle der har brug for et lån med at finde netop det rigtige lån til deres behov og til den rigtige pris ikke mindst.

Der er rigtig mange forskellige steder man kan låne penge i dag. Det kan være lige fra banken, venner, familie og til de billige lån på nettet.

Her i denne anmeldelse af lån du kan ansøge på nettet sætter vi fokus på PLUTUS.

Plutus er et af de nye lån på markedet i Danmark

Lånefirmaet Plutus er en af de helt nye spillere på det danske marked for udlån af penge til private. De har været længe ventede på markedet og vi er glade for at de endelig har gjort indtog. Nye firmaer på markedet skaber altid øget konkurrence og det betyder altid bedre priser og vilkår for os der skal ud og låne nogen hurtige penge i dag.

“Større udbud = Bedre priser”

Udover spændingen der altid er forbundet med et nyt lån og en ny udbyder så betyder det altså også en forbedring af det danske marked og dets betingelser for forbrugerne, når et nyt lånefirma vælger at træde ind og tage del i konkurrencen om de danskere der skal låne penge hurtigt og nemt.

Hvad er PLUTUS så for en størrelse?

Her er tale om et rigtig spændende og helt nyt lånefirma for danskerne der mangler penge. Plutus fokuserer på en rigtig lav rente og er dermed et spændende alternativ til nogen af de dyrere lån der findes.

Hvis vi skal opsummere de forskellige egenskaber der gør sig gældende for at låne penge igennem plutus.dk hurtigt, kan vi starte med at se på de punkter vi finder mest spændende for dig:

  • Du kan ansøge et lån hos Plutus på under 5 minutter – (se guide til at ansøge lån længere nede på denne side)
  • Få svar på din låneansøgning i løbet af få minutter – Hos Plutus er de klar over at man ofte har brug for penge i en fart og det er deres service indstillet efter. Hastighed er vigtigt når man har brug for penge.
  • Krypteret netværksforbindelse ved ansøgningen – Plutus kører med en helt sikker og krypteret forbindelse – Det er din garanti for sikkerved ved ansøgning af lån.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for pengene du låner hos Plutus.dk
  • Hurtig udbetaling af de penge du har lånt – I forbindelse med deres fokus på fart og service kan Plutus udbetale dig pengene allerede næste hverdag – Det er hurtig udbetaling og en service vi tager hatten af for.
  • Underskriv nemt og hurtigt med NEM-ID – Det har aldrig været hurtigere og nemmere at ansøge lån online, end med det smarte Nem-Id system.  Det er både sikkert, nemt og rigtig hurtigt at bruge.
  • 14 dages fortrydelsesret ved lån hos Plutus – Endnu en rigtig god og brugervenlig service.

“Det handler om glade kunder”

Hvordan ansøger jeg et hurtigt lån hos PLUTUS.DK?

Her vil vi nemt og enkelt guide dig igennem processen for at få et billigt lån med en fair rente igennem Plutus.

anmeldelse af plutus

På billedet herover kan du se ansøgningsformularen til et lån hos Plutus. Den er rigtig nem og enkel at udfylde.

Herunder vil vi gennemgå den, trin for trin som en guide til at ansøge lån.

Du skal have følgende klar ved hånden:

  1. Dit Nem-ID kodekort så du kan logge ind.
  2. Dine Nem Konto oplysninger- De står både i din netbank og på bagsiden af dit kreditkort eller hævekort.
Sådan ansøger du et lån via Plutus.dk
  1. Først vælger du lånebeløb – altså hvor mange penge du gerne vil låne i dag
  2. Udfyld dit fulde navn – altså både fornavn og efternavn
  3. Indtast din fødselsdato  – Dato – Måned -År
  4. Kryds af om du er registreret i RKI
  5. Kryds af i  feltet om du ønsker at modtage nyhedsbreve om lån.
  6. Tryk på knappen “lån penge nu”
  7. Du bliver nu viderestillet til den næste side:

plutus_2_skridt

8. Her på næste side godkender du beløbet du vil låne.

9. Du vælger løbetiden – fra 12 helt op til 72 måneder

10. Du kan også selv vælge din månedlige ydelse – Hvor mange penge du vil afbetale pr måned. Hvis du vælger dit afdrags-beløb selv, regner hjemmesiden automatisk løbetiden ud for dig.

Tryk på fortsæt knappen og du bliver viderestillet til næste side i ansøgningsprocessen.

Her skal du blot godkende dine personlige oplysninger og lige tjekke at der ikke er nogen fejl i oplysningerne. Der kan jo godt være sneget sig en lille tastefejl ind i farten.

Det er godt lige at skimme det hele igennem en gang eller to, så du er sikekr på der ikke er en lille dum fejl i din låneansøgning.

Du kan rette både beløb og løbetid til sidst i låneansøgningen, hvis du skulle skifte mening undervejs og måske vil låne lidt flere penge eller afbetale dem hurtigere.

Din ansøgning hos Plutus er helt uforpligtende og du binder dig først til an aftale når du har underskrevet.

Selv efter du har underskrevet dine papirer har du stadigvæk 14 dages fortrydelsesret

Ansøg et lån i dag hos Plutus og få pengene i hånden hurtigt og nemt – til en fair rente