Anmeldelse af Minilån fra L’easy

Anmeldelse af L'EASY Minilån

Minilån fra L’easy

L'easy minilån anmeldelse og gennemgang

I dagens anmeldelse af lån går vi i detaljer med en  af de helt store spillere på det danske marked, L’easy Minilån.

L’easy koncernen har i mange år tilbudt gode, fleksible og alsidige lånemuligheder til et hav af danske forbrugere.

De er kendt for flere forskellige typer af lån og finansiering og er vel nok den største långiver i Danmark, på markedet for hurtige og lette lån på nettet.

Minilån fra L’easy er ofte brugt blandt vores mange tusinde læsere her på PengeBloggen og derfor er det oplagt, at vi i dag anmelder lånet og bringer dig alle de detaljer, du har brug for at vide om Minilån i dag.

Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Anmeldelse af Minilån fra L’easy – En hurtig oversigt

Det velkendte Minilån byder på rigtig mange fordele for dig som forbruger. lad os starte anmeldelsen med at få ridset punkterne op, så vi kan danne os et overblik over det attraktive lån fra L’easy koncernen:

 • Lån fra 5000 til 10000 kroner
 • Vælg selv løbetid på; 12, 24 eller 36 måneder
 • Du kan indfri lånet til enhver tid
 • Få hurtigt svar på din ansøgning
 • Lav rente fra 9,90%
 • Markedets, vel nok, bedste service-afdeling
 • Mulighed for at skræddersy dit lån præcis til dine behov og økonomi
 • Du skal ikke stille sikkerhed for et Minilån hos L’easy
 • Hurtig og nem godkendelse med det sikre Nem Id system
 • Ingen spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til
 • 14 dages fuld returret

Det er en imponerende liste af fordele ved at låne penge igennem L’easy minilån og ikke svært af forstå hvorfor så mange tusinde danskere hvert år vælger at låne penge hos L’easy Minilån.

En seriøs og troværdig partner

At selskabet har over 25 års erfaring med at tilbyde fleksible og troværdige lån til danskerne giver en ekstra følelse af tryghed. Det er godt at vide, at ens pengesager bliver håndteret af erfarne professionelle lånerådgivere og vejledere. Når du skal låne penge i en fart, er det godt at vide det er et seriøst foretagende der står bag udlånet af pengene til dig. Du kan derfor slappe helt af når du låner hos L’easy og vide at de håndterer din låneansøgning hurtigt, professionelt og sikkert.

Sådan ansøger du et L’easy minilån i dag:

Lad os komme i gang med at låne nogen hurtige penge i en fart. Her følger den grundige trin for trin vejledning i at ansøge et L’easy Minilån lige nu:

anmeldelse af L'easy minilån

Den første side du møder i din vej til et nemt minilån ser du her på billedet overfor.

Her skal du blot vælge hvor mange penge du har lyst til at låne i dag. Derefter skal du vælge lånets løbetid – altså hvor mange måneder du vil have til at afdrage lånet. Du kan selv vælge om lånet skal løbe over 12, 24 eller 36 måneder. Når du har valgt beløb og løbetid kan du se ude til højre, hvor mange penge det kommer til at koste hver måned til den 1. Hvis du synes beløbet er lidt mere end du har råd til, kan du vælge en længere løbetid, eller evt et lavere lånebeløb. Der er altså fuld frihed for dig til at skræddersy lånet til præcis dit liv og dit behov for penge.

Den næste side i ansøgningen til et Minilån ser sådan her ud:

anmeldelse af L'easy minilån

Her skal du udfylde dine personlige oplysninger:

 1. Dit fulde navn
 2. Din adresse
 3. Dit Postnummer
 4. Din by
 5. Dit telefonnummer
 6. Din emailadresse
 7. Din fødselsdato

Det er nemt og hurtigt overstået at udfylde felterne med dine personlige oplysninger.

Bemærk at du stadigvæk kan justere på lånets størrelse og løbetid på denne side

Når du har indtaste de ovennævnte oplysninger er du klar til at komme videre til den næste side i ansøgningen:

anmeldelse af L'easy minilån

Det er siden hvor du skal logge ind med dit Nem Id. Nem Id sikrer dig fuld sikkerhed og tryghed kombineret med den hurtigste behandlingstid muligt. Ved at anvende det sikre Nem id system bliver din ansøgning behandlet hurtigts muligt. Der skal nemlig ikke sendes papirer og dokumenter frem og tilbage med underskrifter og stempler på. DU slipper altså for en masse bøvl og besvær ved at bruge dit Nem Id til at underskrive og godkende dit lånetilbud.

Efter ud har logget ind med dit Nem id kommer du til den sidste side af ansøgningen til et L’easy Minilån.

Her får du en kvittering på, at du har indsendt din låneansøgning til L’easy Minilån. Nu har du gjort alt det du skulle og du kan læne dig tilbage og vente på at få besked om at du er blevet godkendt til at låne penge i dag. Det går for det meste rigtig hurtigt at blive godkendt til et Minilån. Du skal ikke blive overrasket hvis det sker kort tid efter du har indsendt din ansøgning til dem. De er klar over at hastighed på udbetalingen er en service og holder det altid for øje.

Der er kun få krav til dig som ansøger til et Minilån

De er meget kundevenlige og der er kun få ting du skal kunne sige JA til, for at blive godkendt til et billigt Minilån fra L’easy i dag:

 1. Du skal være fyldt 20 år inden du ansøger
 2. Du skal ikke være registreret i RKI når du ansøger lånet
 3. Du skal kunne dokumentere din indtægt; lønsedler, pensionsopgørelser eller kontanthjælpsoversigt.

Det var de 3 enkle krav de stiller til dig som låntager. Der er tale om særdeles fair betingelser og vilkår for at blive godkendt til at låne penge hurtigt og nemt hos L’easy Minilån.

PengeBloggens vurdering af lånet:

Vi havde traditionen tro vores låneanmelder, Camilla, til at søge et lån hos L’easy Minilån for at prøve deres ansøgningsproces, hjemmeside og vilkår af.

Camilla beretter:

“Det tog mig lige præcis 4 minutter at udfylde de forskellige felter med information og logge ind med mit Nem -Id. jeg valgte at låne 10000 kroner i 36 måneder med et månedligt afdrag på 346 kroner” 

” Det var super nemt at ansøge Minilån og jeg fik svar på min ansøgning 45 minutter efter jeg havde indsendt den til L’easy”

Der er altså mange gode grunde til at kigge nærmere på L’easy’s Minilån hvis du har brug for et godt og billigt lån i dag.

Som altid anbefaler vi dig at sammenligne alle lån på markedet med vores Låneberegner inden du vælger at låne penge. Der kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de mange tilbud der findes på nettet.

Desuden opfordrer vores eksperter dig til altid at ansøge mere end et sted hvis ud har brug for penge i dag. Det hjælper dig med at blive godkendt til et lån hurtigere. Det er helt uforpligtende at ansøge alle lån i Danmark. Du kan herefter selv udvælge lige præcis det lånetilbud du ønsker at sige ja tak til.