Anmeldelse af L’easy Lavrente Lån

Anmeldelse af L'EASy Lavrente lånet

LEASY – Lavrente – Lån op til 50.000 kr

I dette indlæg er tiden kommet for en anmeldelse af en af de danske klassikere på lånemarkedet. L’easy koncernen er kendt ihele landet for at udbyde billige og nemme forbrugs og kontantlån med en lav rente, gode vilkår og variabel afbetaling af de lånte penge. Her på siden har vi anmeldt og benyttet mange af L’easy’s gode tilbud på lån og det har altid været en god oplevelse med fair priser g en rente der var tæt på bankes, uden alle de dumme spørgsmål og besværet.

Deres fokus på dine behov som kunde og en nem og hurtig godkendelse til lån har sat L’easy højt på den danske liste over gode lån online. De er kendt for at strække sig langt for at gøre alle deres kunder glade og tilfredse. Det afspejler sig især i de mange tilbagevendende kunder. En tidligere rundspørge blandt vores brugere her på siden, viste at kundetilfredsheden hos L’easy koncernen var i den absolut høje ende af skalaen og utrolig mange af vores læsere havde lånt penge der ved flere lejligheder. Der er flere forskellige lånemuligheder du kan benytte dig af hos den odenseanske låneudbyder. Du kan også læse vores seneste anmeldelse af deres Fokuslån, deres nyeste produkt.

L’easy lavrente Lån  – en oversigt

Som de andre lån hos L’easy byder Laverente Lån på mange gode egenskaber og vilkårene er som altid rigtig gode for de danske forbrugere der mangler lidt hurtige penge i dag.

Her fremhæver vi blot nogen af de mange ting der gør lånet attraktivt for så mange danskere:

 • Lav rente  – fra 9,90%
 • Hurtig og nem ansøgning online
 • Brug pengene til det du har lyst til
 • Ingen dumme spørgsmål
 • Bestem selv hvor meget du vil afdrage hver måned – stor frihed!
 • Lånet kan indfries til enhver tid
 • Fast årlig rente
 • Hurtig udbetaling af pengene

Den faste lave rente på L’easy Lavrente lån er en af de ting der appellerer til rigtig mange danskere der skal ud og finde et hurtigt og billigt lån online. Det sikrer dig en fast pris du kan regne med og dermed ingen overraskelser. Det giver en følelse af sikkerhed, at vide hvad renten er på sine lån og det gør det nemmere at nyde pengene.

De stiller ikke spørgsmål ved hvad du skal bruge dine penge på og hvorfor du har brug for lidt ekstra penge i dag. De har gjort det nemt at ansøge direkte fra deres hjemmeside, så du kan gøre det i fred og ro, når det lige passer ind i din hverdag.

Det er dig frit for, at vælge hvor mange penge du ønsker at afdrage hver måned og de er meget behjælpelige hvis du har måneder hvor du kan afdrage lidt mindre end andre måneder.

Du kan indfri lånet til enhver tid, hvis du kommer til lidt ekstra uventede penge og vil have udbetalt lånet før tid. Det er en dejlig service, som vi hilser velkommen med åbne arme her på Penge Bloggen. Desto mere frit og nemt, desto bedre for vores læsere. Muligheden for at have stor selvbestemmelse adskiller også onlinelån fra de regulære banklån som vi kender dem fra tidligere tider.

Sådan ansøger du L’easy Lavrente Lån

Du starter med at klike dig ind på deres forside som du kan se på billedet herunder:

anmeldelse af L'easy lavrente lån

Her på første side af ansøgningen kan du vælge hvor mange penge du vil låne i dag og i hvor mange måneder det er aktuelt for dig at låne dem.

Du kan låne fra 5000 op til 50000 kroner med lavrente lån i en periode på mellem 24 og 72 måneder.

Når du har valgt beløbet og løbetiden er du klar til at klikke videre til den næste side:

anmeldelse af leasy lavrente lån side 2

Her på side 2 af ansøgningen til L’easy Lavrente kan du udfylde informationer om dig selv:

 1. Dit fulde navn
 2. Telefonnummer
 3. E-mail adresse
 4. Adresse
 5. Civilstatus
 6. Antal hjemmeboende børn
 7. Antal biler
 8. Kontoformer ,kreditkort, Visa, Dankort og andre lån
 9. Statsborgerskab
 10. Beskæftigelsesforhold
 11. Indtægt pr måned samt års-indtægt – ca tal
 12. Bankkonto nummer og registreringsnummer hvor pengen skal indbetales

Herefter skal du acceptere L’easy’s lånebetingelser for neden på siden, her erklærer du at du:

 1. Er fyldt 20 år
 2. Ikke er registreret i RKI
 3. At du kan dokumentere din indtægt

Når du har accepteret lånebetingelserne er du klar til at klikke videre til den 3 og sidste side som er din kvitterings-side. Du får her en kvittering på din ansøgning og nu skal du blot vente på at blive godkendt. Ved godkendelsen sættes pengene klar til udbetaling til din bankkonto.


Vurdering af Lånet

L’easy Lavrente Lån er et alsidigt lån med rigtig mange muligheder for at tilpasse det efter ens behov og økonomi. Serviceniveauet er som vi kender det fra L’easy koncernen og helt i top. Det er super nemt at ansøge og du bliver godkendt i en fart. Du kan klare det hele fra internettet og det gør det let som en leg, uanset hvad tid på dagen du har tid til det.

Udbetaling sker lynhurtigt og der er ingen slinger i valsen her heller. Der er altså alt muligt god grund til at kigge nærmere på Lavrente lånet næste gang du har brug for lidt ekstra penge til en lav rente og under rimelige vilkår.