Anmeldelse af Extracash – Nyt hurtigt lån på nettet

anmeldelse af extracash lån

Extracash – Nyt hurtigt og billigt lån online

Hurtige og billige lån på nettet er noget af det vi skriver aller mest om her på Pengebloggen. Vores brugere er ofte på udkig efter et nyt og billigt sted at låne nogen hurtige penge og vi er kendte for at have fingeren på pulsen når det kommer til at anmelde og vurdere de forskellige udbydere.

Extracash er et velkendt lån i Danmark som nu er blevet opdateret og opgraderet, så at sige. Nu kan du nemlig låne 75000 kroner på dit glatte ansigt hvor beløbsgrænsen før var sat ved 50000 kroner. Der er med andre ord blevet øget i grænsen for hvor meget du kan få udbetalt med hele 50%. Det er noget af et løft og især når man tænker på at vilkår og betingelser stadigvæk er lige så gode som de altid har været når du låner hos Extracash.

Ingen krav om sikkerhed og lynudbetaling

Der er mange gode grunde til at vælge Extracash når du har brug for lidt ekstra penge og deres enorme popularitet blandt de danske forbrugere taler sit tydelige sprog når vi kigger på antallet af ansøgere.

Ingen krav om sikkerhed

Når du ansøger hos Extracash er det et såkaldt lån uden sikkerhed  – betydende at der ikke skal stilles noget i pant eller kaution for lånet og du skal heller ikke ud og lede efter en kautionist eller medansøger for at blive godkendt. Der er samtidig heller ikke en lån der begrænser sig til folk med fast ejendom eller en stor dyr bil de kan stille i sikkerhed. Du kan altså ansøge som helt almindelig dansker.

Extracash er et ægte lynlån

Når du ansøger hos Extracash er det et lynlån du ansøger om. Her er godkendelse inden for blot 15 minutter og udbetalingen kommer med det samme du er godkendt og bliver sat til overførsel helt automatisk. Det er lynhurtigt og der er ikke længere ventetid på overførsler mellem forskellige banker med det nye straks-overførsel system.

Ingen krav om dokumentation

Hos Extracash er der ikke nogen krav om at du skal dokumentere din indtægt for at blive godkendt. Du kan låne på dit glatte ansigt som de reklamerer med og du slipper for alt papirbøvlet. Hvor du i banken skal stille med hele dit regnskab for de sidste 3 år og selvangivelser med mere, så slipper du helt for besværet hos Extracash.

Sammenlign Extracash med andre lån her


Repræsentativt eksempel af omkostninger ved at låne penge hos Extracash

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS.

Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%.

Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr.

Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr.

Stiftelsesomk.: 3.200 kr.

Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.