Anmeldelse af Bank Norwegian – Lån op til 400.000 kr i dag

lån 400.000 med bank norwegian

Anmeldelse af Bank Norwegian – Lån op til 400.000 kr i dag

Danmark har fået et sprit nyt lån – Bank Norwegian – Lån helt op til 400.000 kr.

Det er en stor og spændende nyhed for alle os der låner penge på nettet i ny og næ og der er meget spændende ved det nye lån på markedet. Der er meget at glæde sig over og Bank Norwegian skiller sig en hel del ud fra mængden på flere punkter.

Bank Norwegian er en af de helt store spillere på markedet for både pengelån og kreditkort i de skandinaviske lande. De er meget kendte allerede i Norge, Sverige og Finland med mere end 500.000 tilfredse kunder. Det giver ro i sjælen at være kunde ved så stort og veletableret selskab og det er en spændende udvidelse på det danske marked med en stor international spiller.

Tilføjelsen af en ny stærk långiver på markedet i Danmark, vil uden tvivl presse priserne endnu længere ned end de er i forvejen og hjælpe danskerne med at kunne låne pengen online endnu billigere og hurtigere end før.

Mest valgte i 2019
Bank Norwegian

Bank Norwegian

5.000 - 400.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

6,99 - 22,99%

Rente/år

Få svar straksLav renteNemt og sikkert

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved lån på 65.000 kr. over 5 år. Variabel debitorrente 6,99% - 22,99%. ÅOP 8,55 % til 27,11 %. Mdl. ydelse 1.306 - 1.852 kr. Kreditomk. 4.287 til 46.920 kr. Tilbagebetaling 79.287 til 111.920 kr.. Maks ÅOP ved 25.000 kr. 37,42%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Kreditkort - 0 kr. pr. år
Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

0 - 100.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

19,99%

Rente/måned

6 ugers rentefri kreditInkluderet rejse/afbestillingsforsikring

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL:: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Løbetid: 12 måneder. Etableringsomkostninger: 0 kr. Fast rente. Debitorrente: 19,99%. ÅOP: 21,93%. Månedlig ydelse: 1.389 kr. Samlede kreditomkostninger: 1.673 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 16.673 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10

Bank Norwegian oversigt

Lad os kigge lidt på tallene for Bank Norwegian og se hvad de kan byde på for de danske kunder.

  • Du kan låne helt op til 400.000 kroner i dag
  • Ingen krav om at du skal stille sikkerhed for lånet
  • Lav rente fra blot 4,99%
  • Mulighed for at have en medansøger på lånet
  • Fokus på nem og enkel ansøgning
  • Mulighed for kreditkort til gode priser
  • Stor ekspertise i at samle kundernes små lån i såkaldte samlelån
  • Stor sikkerhed med Nem-Id log-in og direkte udbetaling til Nem Konto
  • Hurtig automatiseret kreditvurdering af nye ansøgere – Nemt og hurtigt

Som man kan se danne sig et overblik over ved at kigge på punkterne herover, er der rigtig mange spændende muligheder for dig som kunde hos Bank Norwegian i dag.

Der er stor sikkerhed kombineret med enkel og nem ansøgningsproces der arbejder sammen for at tilbyde dig det billigste og bedste onlinelån eller kreditkort muligt.

Den utroligt lave rente, der starter helt nede fra blot 4,99% er uhørt billigt i branchen for kontantlån og forbrugslån og vil uden tvivl skabe stor røre på markedet og hjælåe mange danske forbrugere med deres økonomi.

Sådan ansøger du hos Bank Norwegian i dag

For at kunne få et lån hos Bank Norwegian skal du starte med at udfylde ansøgningsskemaet på deres hjemmeside:

anmeldelse af Bank Norwegian

Her skal du starte med at udfylde felterne med information om hvor mange penge du ønsker at låne og om de skal bruges til at indfri et andet lån eller flere.

Derefter er det navn, CPR , email, tlf nummer og aller sidst om du har en med ansøger på låneansøgningen, altså om i er to der låner pengene sammen.

(kæreste, ægtefælle, familiemedlem eller ven)

Når du har tastet det hele ind, skal du trykke på NÆSTE knappen der sender dig direkte videre til ansøgningens side 2:

anmeldelse af bank norwegian lån

På side 2 af ansøgningen hos Bank Norwegian, skal du udfylde lidt information om din økonomiske situation i dag. Herunder beskæftigelsesforhold, boligforhold og rådighedsbeløb i husstanden. Det er alt sammen meget standard og når du har udfyldt felterne her er du så godt som færdig med ansøgningen. Efter du har udfyldt alle felterne er  du klar til at klikke dig videre til den 3. og sidste side af ansøgningen hvor du skal logge ind med Nem Id for at holde sikkerheden helt i top. Den automatiske kreditvurdering og godkendelse sikrer dig et lynhurtigt svar på ansøgningen og med udbetaling direkte til din Nem konto i banken, har du pengene i hånden i en fart med Bank Norwegian, uanset om det er et forbrugslån, minilån eller et af de populære samlelån.

Der er styr på både kundeservice og sikkerhed og du skal aldrig bekymre dig om noget når du vælger at låne hos Norwegian. Det er et stort og velkendt firma med mange års erfaring med finansielle produkter til private i hele Skandinavien.