Anmeldelse af Aktivt Lån

anmeldelse af Aktivt Lån

Aktivt Lån – Anmeldelse af nyt lån

 

Det er en spændende begivenhed når der kommer et spritnyt lån på markedet i Danmark og her på redaktionen står vi altid klar til at lave en anmeldelse af lånet så snart det er muligt.

Der er for alvor kommet gang i markedet for onlinelån herhjemme og udbuddet er større end nogensinde før. Der er udvikling på området og det bliver hele tiden både hurtigere og billigere at låne penge på nettet.

Seneste nye lån i  Danmark er det nye Aktivt Lån der netop er kommet online i Danmark. Der er tale om et helt nyt lån og det er altid spænende når der kommer en helt ny spiller ind på markedet for at skabe konkurrence og det deraf følgende prisfald vi som regel ser. Et marked har altid godt af konkurrence og det gælder især også markedet for pengelån. Nye låneudbydere betyder øget konkurrence og lavere priser på lån, med bedre vilkår og betingelser for forbrugerne til følge.

Hvad er Aktivt Lån?

Aktivt Lån er et nyt onlinelån der netop er kommet online og kan ansøges fra deres hjemmeside. Det er et helt nyt firma der står bag formidlingen og den finansielle opbakningen kommer fra Basis Bank A/S der er kendt fra markedet i forvejen.

At der står et stort kapitalfirma bag Aktivt lån er altid betryggende, da man ved at der er styr på den finansielle del af virksomheden og ingen slinger i valsen når det kommer til udbetalinger og generel finansiering af kundernes behov. Du skal altså ikke være bekymret for om du får dine penge til tiden, da alle dele af udbetalingen af dit lån håndteres af et stort og pengestærk firma med mange års erfaring i privatlån.

Hvor meget kan du låne og hvad koster det?

Hos Aktivt Lån er der stor fleksibilitet når det kommer til lånebeløb og der er en såkaldt variabel debitorrente på deres låneprodukter.

Du kan låne:

  • Fra 3000 op til 50000 kroner uden nogen former for dokumentation
  • Du kan låne pengene  fra 12 og op til 72 måneder (1 til 6 år)
  • Rente fra 13,80%
  • ÅOP: 20,5 – 32,7%
  • 14 dages fuld fortrydelsesret

Hvem kan få et Aktivt Lån?

Aktivt Lån er et meget nemt lån at ansøge og det tager under 15 minutter fra du har udfyldt ansøgningen på deres hjemmeside til du får svar på om du kan låne hos dem og hvor meget du kan låne.

Kravene for at blive godkendt til et Aktivt Lån er ganske få og minder en del om resten af markedets krav for godkendelse:

  1. Du skal være fyldt 18 år inden du kan låne hos Aktivt Lån
  2. Du må ikke være registeret i RKI eller Debitorregistret som dårlig betaler
  3. Du skal have en fast indtægt – løn, pension eller lignende
  4. Du skal bo i Danmark – Dansk folkeregisteradresse
  5. Du skal have et Nem-Id for øget sikkerhed og hurtighed

Det er en stor fordel at alderskravet blot er 18 år og du kan dermed låne penge nemt som 18-årig. Er du fyldt 18 år og opfylder de øvrige krav herover på siden, ja så er du allerede godt på vej til et billigt lån.

Du får svar på om du kan låne inden for kun 15 minutter og det er med andre ord et rigtigt lynlån. Det tror vi på kommer til at give dem stor succes blandt de danske forbrugere, da hastighed er en vigtig del af at låne penge på nettet når man står og mangler dem.