Anmeldelse af Acontolån

anmeldelse af acontolån

 

Anmeldelse af Acontolån

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

(d.19/09-2019)

Betalinger kan pauses
D|E|R Pauselån

D|E|R Pauselån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Betal ud, når det passer digNem IdSæt din betaling på pause, når det passer dig

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr.

Fremragende8.9/10
Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFleksibel afbetalingGode vilkår

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 21,0%. Månedlig ydelse: 907 - 1.045 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 22.621 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 62.621 kr.

Fremragende8.6/10
30 dage rentefrit
Simbo

Simbo

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFørste lån gratisLynhurtig udbetaling

Repræsentativt eksempel: Lån 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr.

Fremragende8.9/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Gode vilkårSkræddersy dit lånUnderskriv med NemID

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 9,90 - 26,08%. ÅOP: 13,62 - 30,95%. Månedlig ydelse: 907 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 14.409 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 54.409 - 73.655 kr.

Fremragende8.9/10
Kreditkort - 0 kr. pr. år
Bank Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian Kreditkort

0 - 100.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

19,99%

Rente/måned

6 ugers rentefri kreditInkluderet rejse/afbestillingsforsikring

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Løbetid: 12 måneder. Etableringsomkostninger: 0 kr. Fast rente. Debitorrente: 19,99%. ÅOP: 21,93%. Månedlig ydelse: 1.389 kr. Samlede kreditomkostninger: 1.673 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 16.673 kr.

Fremragende9.2/10
Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNemt og sikkertNYT LÅN I DK

Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 11,94% - 29,17%.. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949.

Fremragende9.5/10
Afdragsfrie måneder
Modus Finans

Modus Finans

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Ingen krav om sikkerhedUnderskriv med NemIDVælg to afdragsfrie måneder hvert år

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr.

Fremragende9.4/10
50% Rabat i 30 dage!
Vivus

Vivus

100 - 12.000 kr.

Lånebeløb

3 - 12 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

243,30 - 243,30%

Rente/år

Godkendelse straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 12 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.908,34 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.908,34 kr., Min/max månedlig ydelse 601,39 kr. / 1.716,67 kr., Debitorrente (årlig fast) 243,3 %, ÅOP 816,67 %, Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 12 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen.

Fremragende9.1/10
Penge om 10 min!
LånLet

LånLet

3.000 - 75.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,95 - 29,85%

Rente/år

Få svar straksNem godkendelseNem Id

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 40.000 kr. i 5 år - Månedlig ydelse: 941 – 1.337 kr. Debitorrente: 9,95 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,5 – 36,8%. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage

Fremragende9.5/10
Lån gratis 30 dage
Lendon

Lendon

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

1 - 1 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

0,00 - 0,00%

Rente/år

Få svar straksFørste lån gratisHurtigt

Når man låner 4000 kr. for første gang med en løbetid på 30 dage, bliver lånegebyret 0 kr. Samlet beløb, der skal tilbagebetales efter 30 dage er 4000 kr. med ÅOP på 0%.

Fremragende8.9/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

5.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteIngen krav om sikkerhedLynhurtig svartidLynhurtig udbetaling

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 3.200 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr.

Fremragende9.3/10
Fast lav rente!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 108 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

16,90 - 16,90%

Rente/år

NYT LÅN I DKSamme lave rente til alleUforpligtende ansøgning

Fast årlig debitorrente: 16,90%, ÅOP: 20,51%, samlet tilbagebetalingsbeløb: 66.966, samlede kreditomkostninger: 26.966. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på 3.200, og er baseret på betaling via HomeBanking.

Fremragende9.3/10
Helt ny kassekredit
Kassekreditten

Kassekreditten

3.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

12,50%

Rente/måned

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksUdbetaling i dag

Samlet kreditbeløb: kr.10.000 Fast Debitorrente: %150 ÅOP: %319,7 Oprettelsesgebyr: 495.00 kr. Månedlig minimumsbetaling: kr.1.250 Samlede kreditomkostninger: kr.15.495 Samlet tilbagebetalingsbeløb: 25.495kr.

Fremragende8.3/10
Afdragsfri periode (90 dage)
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

Afdragsfri periodeFå svar straksNYT LÅN I DK

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved kr. 40.000 i 120 mdr. og den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 11,94% - 29,17%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 66.985 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 26.985 - 71.949

Fremragende9.3/10
Let og hurtigt
Cashper

Cashper

2.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

HurtigtNYT LÅN I DK

Priseksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1466 kr. Samlede kreditomkostninger: 3973,26 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8973,26 kr. ÅOP: 719,0%. Debitorrente (månedlig fast) 19%

Fremragende8.9/10
Lynhurtigt lån!
Turbolån

Turbolån

100 - 10.000 kr.

Lånebeløb

1 - 4 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

18,00 - 18,00%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem IdUdbetaling hver time

Lån 4000 kr. med en løbetid på 120 dage med betalingskort. Samlede kreditomkostninger 2.140,52 kr. Samlet beløb, der skal tilbagebetales efter 120 dage er 6.140,52 kr. ÅOP: 759,79 %.

Fremragende9.3/10
7 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,49 - 19,95%

Rente/år

7 tilbud med 1 ansøgning!Gode vilkårLav rente

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Med en lånetid på 7 år. Variabel debitorrente 4,99 % - 19,95 % . ÅOP 10,47 %. Forventelig månedlig ydelse 2.260 kr. Etb. omk. 6.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 189.849 kr

Fremragende9.1/10
Rente/gebyrfrit i 30 dage
Ferratum Kredit

Ferratum Kredit

1.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

0 - 0 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

8,50 - 8,50%

Rente/år

Betal kun for kredit, du brugerFå svar straksUdbetaling nu

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 12 måneder. Etableringsomkostninger: 0 kr. Variabel rente. Debitorrente: 103,40%. ÅOP: 175,98%. Månedlig ydelse: 1.361,72 kr. Samlede kreditomkostninger: 7.590,94 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 17.590,94 kr.

Fremragende9.1/10
Udbetaler straks!
Zaplo

Zaplo

5.000 - 25.000 kr.

Lånebeløb

3 - 18 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

16,40 - 59,20%

Rente/år

Gratis oprettelseHurtigtNem Id

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 3 måneder. Etableringsomkostninger: 0 kr. Fast rente. Debitorrente: 151,8%. Månedlig ydelse: 2.880 kr. Samlede kreditomkostninger: 1.641 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.614 kr.

Fremragende9/10
Penge på 30 min!
Kronelån

Kronelån

100 - 15.000 kr.

Lånebeløb

Kassekredit

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

19,00%

Rente/måned

Få svar straksFast lav renteNYT LÅN I DK

Låneeksempel: Lånebeløb 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 k

Fremragende9.1/10
Helt nyt lån!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

12 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

6,93 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteNYT LÅN I DK

Repræsentativt eksempel: Lån 50.000 kr. over 12 - 120 mdr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. ÅOP 23,64% - 46,35%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 55.985 - 61.086 kr. Kreditomkostninger 5.985 - 11.086 kr

Fremragende9.7/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

5.000 - 15.000 kr.

Lånebeløb

12 - 36 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

9,90 - 26,08%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. over 12 - 36 mdr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 31,50% - 51,50%. Maks. effektiv rente 51,50%. Tilbagebetaling 5.781 - 6.215 kr. Kreditomkostninger 781 - 1.215 kr.

Fremragende9.5/10
Mest valgte i 2019
Bank Norwegian

Bank Norwegian

5.000 - 400.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

6,99 - 22,99%

Rente/år

Få svar straksLav renteNemt og sikkert

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved lån på 65.000 kr. over 5 år. Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Fast individuel debitorrente fra 8,99% til 26,81%. ÅOP før skat fra 10,33% til 28,36%. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlede tilbagebetaling fra 81.417 til 113.309 kr.

Fremragende9.7/10

I dette indlæg går vi nærmere under huden på det danske online lån Aconto Lån.

Vi har fået flere spørgsmål fra interesserede brugere af vores Låneguide omkring Acontolån og hvad det er for en størrelse. Her vil vi kaste lys over alle de egenskaber Aconto Lån kan byde på og hvorfor det kan være det rigtige lån for dig i dag.

Hvad er Acontolån?

Acontolån er en udbyder af pengelån på det danske marked.  De har specialiseret sig i hurtige og nemme minilån og mikrolån  formidlet online via internettet. Deres speciale i de mindre forbrugslån betyder at de tilbyder dig at kunne låne fra 5000 og op til 20000 kroner hos dem.

Fordele:

  • Lån fra 5000 og op til 20000 kroner.
  • Du skal ikke sende nogen former for dokumentation for at låne hos Acontolån.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån.
  • Ansøg lån på under 5 minutter.
  • Få svar på din ansøgning inden for 15 minutter.
  • Lån fra 18 år.
  • Lynhurtig udbetaling til Nem konto.
  • Sikker låneansøgning med Nem Id.

Der er en lang række fordele, som nævnt i listen ovenfor, ved at låne hurtige penge hos Acontolån på nettet.  de er særdeles fordelagtige at benytte hvis du har brug for et mindre lån, da deres speciale er de såkaldte mini og mikrolån.

Hurtigt lån uden dokumentation og andet besvær

Acontolån skiller sig ud fra mængden af danske låneudbydere ved at lade dig låne penge hos dem, uden at skulle indsende dokumentation for din indtægt og lignende. Du kan låne helt op til 20000 uden at skulle sende nogen dokumenter ind overhovedet. Det gør det meget hurtigere og lettere at få dit lån og sparer dig for både penge og besvær i dag.

De beder dig heller ikke om at stille nogen former for sikkerhed for de lånte penge. Det betyder at du nemt og hurtigt kan få et lån der passer til din økonomi, uden at skulle stille f.eks en bil, hus eller lejlighed i kaution for pengene.

Øg dine chancer for godkendelse med en medansøger:

Hvis du har mulighed for at søge lånet sammen med en kæreste eller ægtefælle har i endnu større chance for at blive godkendt til udbetaling i dag. Det skyldes at det er mere sikkert for lånefirmaet at låne penge ud til to personer fremfor blot til en enkelt. Det er nemt og ligetil at ansøge som kæreste eller ægtepar og det tager stadigvæk under 5 minutter at udfylde og indsende ansøgningen på deres hjemmeside.

Sådan ansøger du et Acontolån i dag:

Det er super enkelt og nemt for enhver at ansøge hos Acontolån.

Fremgangsmåden er ganske ligetil:

  1. Klik her for at komme til deres hjemmeside
  2. Tryk på knappen “ansøg nu”
  3. Udfyld dit navn, email og telefon nr.
  4. På næste side i ansøgning kan du vælge beløb og løbetid på lånet – bemærk at du kan vælge månedlig ydelse eller antal ydelser du vil betale, her regner den så automatisk det månedlige beløb ud for dig.
  5. Udfyld nu resten af dine personlige oplysninger: CPR, adresse, civilstand, antal biler og om du er dansk statsborger.
  6. Indsend ansøgningen og få svar inden for 15 min i åbningstiden.
  7. Hav pengene i hånden senest dagen efter du er blevet godkendt.

Det tog vores lånetester Camilla lige under 4 minutter at læse, udfylde og indsende låneansøgningen til Aconto.

“Det var rigtig nemt og jeg forstod det hele”

Camilla havde altså nemt ved at låne penge hos Acontolån og ansøgningen gik som en leg. Det er især nemt at ansøge om at få lån her, da der ikke skal fremsendes dokumenter på indtægt og andre ting som man skal nogen steder. Du stiller heller ikke sikkerhed for lånet, så du slipper for alle de pantebreve og andre dokumenter og opgørelser.  Der bliver heller ikke stillet nogen dumme spørgsmål om hvad pengene skal bruges til. Du har altså total frihed til at bruge dine penge som du vil og du skal ikke stå til regnskab overfor en sur bankrådgiver.

PengeBloggen’s anbefaling af Acontolån

Vi har vurderet og læst alt det med småt igennem og har haft Camilla til at ansøge og teste vilkårene for et lån hos Acontolån.dk.

Vores konklusion er at du får gode vilkår, enkle betingelser og super god service ved at låne her.

Ansøgningen klares på under 5 minutter og de giver dig svar allerede inden for 15 min i deres åbningstid.

Du slipper helt for at dokumentere indtægt, ligesom du slipper for at skulle stille sikkerhed.

Deres hjemmeside er let at anvende og nem at overskue, også for folk uden en uddannelse i økonomi.

De stiller kun meget få krav til ansøgere:

  • Du skal være fyldt 18 år inden du ansøger.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke stå som dårlig betaler i RKI

Det er meget fair og enkle betingelser du skal opfylde for at blive godkendt til et lån på helt op til 20000 kroner.