Fokuslån – Anmeldelse af Danmarks nye lån

anmeldelse af Fokuslån

Fokuslån helt nyt spændende lån fra L’easy koncernen

fokuslån

Det er ikke hver dag at vi får et helt nyt lån på det danske marked.

Det helt nye lån FOKUSLÅN er endelig blevet relanceret efter lang tids venten og gætteri om hvad det ville indeholde. Det er lige kommet online her i 2019 efter en pause, hvor det er blevet forbedret og optimeret til de danske forburgers ønsker og behov.

Nu er det blevet en realitet med fokuslån i Danmark og derfor har PengeBloggen naturligvis kastet os over det med stor iver for at anmelde og vurdere det helt nye lån.

Mest valgte i 2020!
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10

Hvor meget kan du låne med et Fokuslån?

Det første spørgsmål mange har i forbindelse med det nye lån – Fokuslån er hvilke beløber man kan låne:

Med et Fokuslån kan du låne fra 10.000 helt op til 150.000 kroner i dag.

Fokuslånet har fokus på dine behov som forbruger og er et meget fleksibelt lån.

Ud af de mange ting der gør lånet så fleksibelt og brugervenligt kan nævnes:

 1. Lån fra 10.000 til 150.000 kroner idag
 2. Få svar på din ansøgning i dag
 3. Få pengene udbetalt senest imorgen – oftest allerede i dag
 4. Start ud med en afdragsfri periode på 30, 60 eller helt op til 90 dage
 5. Du kan betale lånet ud når du vil, uden omkostninger
 6. Løbetid fra 12 og op til 120 måneder
 7. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 8. Fokuslån kommer fra et godt og troværdigt lånefirma – L’easy

Hvordan ansøger jeg et Fokuslån i dag?

Så let er det: 

 • Indtast dine oplysninger (bopæl og bank- og beskæftigelsesforhold)
 • Log ind med NemID (for nem og sikker ansøgning)
 • Få hurtigt svar (de vender tilbage med svar inden for 1 time)

Klik direkte på billedet herunder for at få et Fokuslån allerede i dag

 

 

Helt nyt lån i Danmark med afdragsfrie perioder

En af de mange spændende nyheder ved Fokuslån – Danmarks nye lån er muligheden for at vælge en helt afdragsfri periode indenfor løbetiden.

Det vil med andre  ord sige at du kan låne penge i dag med at Fokuslån og vælge først at begynde at afdrage på lånet om en, to eller helt op til tre måneder – 30, 60 eller 90 dages afdragsfrihed. du får altså udbetalt lånet direkte til din konto i løbet af en dag og kan vælge første at begynde at tilbagebetale lånet om 90 dage.

Du kan udbetale lånet lige når det passer dig

En anden stor fordel ved Danmarks nye lån Fokuslån er at du som forbruger har mulighed for at betale lånet ud lige når det passer dig. Det betyder altså at hvis du får ekstra penge mellem hænderne kan du vælge at udbetale lånet pr dags dato og dermed spare dig selv for alle omkostningerne der er forbundet med at have lånet i sin fulde løbetid.

Det er brugervenlighed og gennemskuelighed der siger spar to og er en kærkommen egenskab på det danske lånemarked.

PengeBloggen’s vurdering

Vores interne vurdering af Fokuslån er positivt og vi byder det velkommen ud på det danske lånemarked.

Vi har lagt vægt på de mange positive og let overskuelige egenskaber der er ved Fokuslån. At optage et nyt lån skal have dig som kunde i fokus og der skal være lagt vægt på letheden og så skal det gå hurtigt. Vi lægger vægt på en hurtig ansøgning med svar med det samme og helst udbetaling samme dag som du har indsendt din ansøgning til Fokuslån på deres hjemmeside.

Især har den afdragsfrie periode og variable løbetid på lånet trukket højt op i vores anmeldelse.

Muligheden for at betale hele lånet ud når du vil, er en stor gevinst for de danske forbrugere og er en super god service at tilbyde fok der låner penge på nettet.

Erfaringer med Fokuslån?

En af de spændende ting der er værd at kigge på når du leder efter et nyt fornuftigt sted at låne penge er andre folks erfaringer med firmaet. Der kan være stor forskel fra sted til sted og ved at læse andre folks erfaringer med Fokuslån som udbyder, kan være med til at hjælpe med at gennemskue om det passer til dig og dine behov.

Du kan blandt andet kigge på Trustpilot for Fokuslån inden du ansøger, hvis du vil læse andre folks erfaringer og se hvad de synes om firmaet. Det kan give et fingerpeg i retning af, om det er et sted for dig. Det er værd at bemærke, at du ikke ene og alene skal lade dig guide af andres erfaringer, men bruge dem som en del af din samlede vurdering af firmaet og det de kan tilbyde dig.

Opsummering og konklusion

Alt i alt får Fokuslån thumbs up fra hele vores team af erfarne låneeksperter. Vi spår det en stor succes på det danske marked og er glade for at byde velkommen til et nyt og spændende lån hvor du som ansøger har en stor grad af indflydelse på hvordan og hvorledes låneforløbet skal se ud og hvad det i sidste ender kommer til at koste dig som kunde.

Der er en stor generel tilfredshed blandt de mange tusinde der allerede har et Fokuslån og der er derfor gode chancer for, at det kunne være noget for dig.

Sammenlign det nye Fokuslån med Top 3 lån i Dk

 

fokuslån