Anmeldelse af Udenombanken

anmeldelse af udenombanken

En af de nye tiltag på det danske marked for lån og finansiering er udenombanken.dk

Der er tale om lidt af en revolution af måden du kan låne penge på i dag.

Konceptet for Uden Om Banken er helt anderledes en i en almindelig bank, hvor du kan låne penge af selve banken.

Her låner du nemlig penge af andre danskere i et såkaldt peer to peer setup.

Kort fortalt virker det sådan her:

  • En privat person med økonomien i orden kan tilmelde sig som udlåner – Det vil sige at han kan låne sine penge ud til andre igennem låneportalen. Der er altså ikke nogen dyr bank der skal have pengene igennem deres systemer. Det er altså en meget fordelagtig måde at investere sin opsparing eller formue. Du kan som udlåner tjene gode procentsatser på alle de penge du låner ud til andre brugere der har brug for finansiering.
  • En anden privat person kan oprette sig som Låner på portalen og ansøge om at kunne låne penge af de forskellige udlånere der stiller kapital til rådighed. På den måde kan du låne penge billigere end i banken. Banken og dens gebyrstruktur er holdt helt udenfor og besparelsen kommer dig tilgode
  • Udlåner og låner på portalen kender ikke hinanden og er helt anonyme. Du skal altså ikke forklare dig eller stå til regnskab overfor vedkommende der har udlånt de penge du har lånt.
  • Du får en mere reel kreditvurdering hos udenombanken en du ville gøre nede i din bank. Mange kunder der havde fået et nej i banken til f.eks deres boligkøb har fundet de penge de havde brug for hos Uden om banken.
  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Alternativer til udenombanken(d.11/08-2020)

Lav rente fra 9,90%
L’EASY Kontantlån

L’EASY Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Du skal ikke stille sikkerhedFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.6/10
Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Helt nyt lån!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtNemt og sikkert

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Hurtig udbetaling!
Modus Finans

Modus Finans

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
Hurtig udbetaling!
Vivus

Vivus

2.000 - 12.000 kr.

Lånebeløb

1 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

22,50 - 22,50%

Rente/år

Få svar straksIngen krav om sikkerhedLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
LånLet

LånLet

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 72 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 20,95%

Rente/år

Få svar straksNem godkendelseNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10
Penge om 10 min!
Anna Finans

Anna Finans

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

24 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

4,95 - 19,95%

Rente/år

Få svar straksHurtiglånPrivatlånSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Årlig variabel debitorrente 13,95%. Samlet kreditbeløb 50.000 kr. ÅOP 16.1%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 76.125 kr. Samlede kreditomkostninger 26.125 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

HurtigtNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtIngen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Lån 175.000 hurtigt
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 175.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

HurtigtNYT LÅN I DKUforpligtende ansøgning

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Mest valgte i 2020!
Fokuslån

Fokuslån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
9 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

5,45 - 9,95%

Rente/år

Gode vilkårLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Få klik - Flere tilbudNem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Penge på 1 min!
Kronelån

Kronelån

1.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

3 - 90 mdr.

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

4,44 - 4,44%

Rente/år

Fast lav renteHurtigtPengene straks

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Udbetaler 24/7!
Simbo

Simbo

500 - 30.000 kr.

Lånebeløb

3 - 90 mdr.

Tilbagebetaling

19 år

Min. alder

4,44 - 4,44%

Rente/år

Fast lav renteHurtigtLån fra 19 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksHurtigtNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar straksGode vilkår

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.5/10

Det handler om gennemsigtighed når vi skal ud og låne penge

Missionen hos Uden om banken er at skabe et mere gennemsigtigt lånemarked i Danmark og samtidig splitte bankernes låne-monopol. Ved at introducere peer to peer konceptet for lån i Danmark er et nyt univers for lån og finansiering opstået for danskerne.

Låneportalen står for at skabe kontakten mellem udlåner der vil tjene penge på sin investering og låneren på den anden side, der har brug for penge.

Konkurrencen på lån, og priserne for at optage lån bliver nu for alvor sat under pres af den nye spiller på markedet. Det er altid sundt for et marked med konstant konkurrence, det holder priserne nede for forbrugerne og sørger for udvikling og fornyelse.

Visionen er at være det bedste alternativ til bankerne på markedet

Der er et klart fokus hos den nye låneportal, de vil være markedets bedste alternativ til at låne penge i banken. Med deres peer to peer koncept og uden bankernes gebyrer og omkostninger, kan der være mange penge at spare på et lån igennem udenombanken.dk

Seriøsitet er også på plads og uden om banken er reguleret af finanstilsynet. Det er din garanti for at der er styr på sagerne.

Fik du et afslag på lån i banken?

Hvis du hører til de mange tusinde danskere der får afslag på deres låneansøgning i banken? Så kunne det være du skulle prøve alternativet til de dyre banker og søge om dit næste lån på deres hjemmeside.

Hvis du er udlænding kan det være endnu sværere at få et lån i en dansk bank. Hos uden om banken stilles der ikke særlige krav til udlændinge, som det har været fremme i medierne at nogen banker gør. Her er der lige vilkår og betingelser for alle. Du har altså den samme chance for godkendelse af dit lån, som alle andre der søger.

Vores anmeldelse af udenombanken.dk kan konkludere at der er tale om et rigtig spændende, ja faktisk revolutionerende tiltag i lånebranchen og der er stort potentiale  projektet. Både for lånere der mangler penge til en god pris og for dem med penge til overs der vil låne ud, kan der være store besparelser i forhold til at skulle gå i banken. Letheden ved at kunne klare hele processen over internettet trækker også op i vores samlede anmeldelse af udenombanken.dk

Har du penge til overs, kan du finde en rigtig fornuftigt og spændende investeringsmulighed her uden tvivl. Skal du modsat låne penge, er der rig mulighed for at spare penge i forhold til bankerne.

Der er mange fordele at finde ved at bruge Uden om banken

  1. Boliglån fra 5%
  2. Gratis og uforpligtende tilbud
  3. Svar inden for blot 24 timer
  4. Prisgaranti – Uden om banken giver prisgaranti på deres lånetilbud.