Lån penge til en Mops

Lån penge til en Mops

 

Drømmer du om at eje din egen lille mops?

En mops er en både sød og kvik lille hunderace. De er enormt kælne og lette at have med at gøre generelt.

De betegnes som godmodige og trofaste hund med et stort behov for at være sociale og have kontakt med andre mennesker og hunde.

En mops er en dyr hund

Den store popularitet mopsen har fået over de senere år skyldes flere ting. Der er øget efterspørgsel på den lille kinesiske tempelhund både fordi den er så sød og godmodig som den nu engang er. En anden ting der spiller ind på prisen er at det er kommet på mode, især blandt de unge damer, at have en mops.

Prisen på en mopshvalp kan svinge lidt afhængig af stamtavle og om det er en han eller en hun. At skulle betale 5000 kroner til en mops er ikke ualmindeligt. Det kan godt svare sig at investere lidt ekstra penge. når man skal ud og købe en hund. Hvis du køber den fra en rigtig opdrætter med stamtavle, attest og ormekur er du sikker på at have en god og sund hund.

De store omkostninger ved at investere sine penge i en hund betyder at du skal have lidt penge på kontoen inden du lader dig friste af en sød lille hundehvalp.

Hvis du mangler penge – kan du finde et lån på nettet

Der er mange mennesker der ikke kan spare 5000 kroner til en mops op, så uden lige ii hvert fald. Hvis du er en af dem der har svært ved at spare dine penge op og lægge nogen til side hver måned, er et lån en god ide.

Sammenlign priser på lån online inden du vælger stedet hvor du vil ansøge om penge til din nye hundehvalp. Husk at der er omkostninger på halsbånd, hundekur, legetøj og foder til din nyindkøbte mops. Derudover koster hunden jo også nogen penge i drift hver måned. Du skal altså huske at lægge et budget inden du låner penge til en hund på nettet. Der er regnigner at betale hver måned for at holde dyret i god foderstand og med det rette udstyr og evt vaccinationer.

Se alle Lån

Overvej hundeforsikring inden du køber

En forsikring er altid en god ting at have, især når man har kæledyr i hjemmet. Der er mange gode grunde for at have en hundeforsikring. En hund kan risikere at blive syg og have brug for en operation og medicin fra en dyrlæge, den slags koster mange penge og har du ikke en forsikring skal du ud og læne penge til dyrlæge. Di hund kan også komme ud for et uheld og have brug for hjælp af en dyrlæge på grund af det. Der er altså hurtigt mange penge at spare, hvis du har styr på dine forsikringer, inden uheldet måske er ude en dag.