Anmeldelse af NORDICLÅN – Danmarks nyeste lån

nordiclån tilbud og priser

nordiclån tilbud og priser

Anmeldelse af NORDICLÅN – Danmarks nyeste lån

Det er en spændende begivenhed, når et splinternyt lån bliver lanceret i Danmark og her på bloggen følger vi naturligvis nøje med udviklingen indenfor lånemarkedet herhjemme. Der er god konkurrence om kunderne i lånebranchen og netop den skarpe konkurrence er med til at skabe plads til nye lån som det helt nye NORDICLÅNDet er en god ting for dig som forbruger, at der kommer nye tilbud og muligheder online da det presser priserne i bund og skaber dynamik og gang i markedet.

Godt lån
Nordiclån

Nordiclån

5.000 - 50.000 kr.

Lånebeløb

12 - 80 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

8,73 - 26,08%

Rente/år

Fast lav renteIngen krav om sikkerhedLynhurtig svartidLynhurtig udbetaling

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etableringsomkostninger: 2.400 kr. Fast rente. Debitorrente: 8,73 - 26,08%. ÅOP: 12,38 - 30,95%. Månedlig ydelse: 885 - 1.228 kr. Samlede kreditomkostninger: 13.043 - 33.655 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 53.043 - 73.655 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10

Nyt lån med et kendt firma bag

Det helt nye NORDICLÅN som er kommet på markedet her den 2. maj 2016 er Danmarks nyeste lån og et spændende tilbud. Det er et nyt lån, fra et meget velkendt og vellidt firma. Det er nemlig den kendte L’EASY koncern der står bag lånet som udbyder. At det er et stort og populært firma der introducerer et nyt lån er på alle måder en god ting. Det betyder at der er orden i sagerne og styr på det hele da de har over 25 års erfaring indenfor lån og finansieringer. Samtidig kommer det nye lån med en lang række fordele som lav rente, afdragsfri perioder og frihed til at udbetale lånet til enhver tid.

Lån helt op til 50000 kroner online med Nordiclån i dag

Nordiclån tilbyder en fleksibel og prisvenlig låneform og du kan låne helt op til 50.000 kroner. Det er naturligvis også muligt at låne et mindre beløb hos dem. De er altså oplagte både hvis du skal have købt noget lækkert nyt tøj, en ny Iphone eller måske skal have betalt for en rejse ud i verden.

Du bestemmer selv hvor mange penge du vil låne og du får dem oftest udbetalt den samme dag som du ansøger og under alle omstændigheder dagen efter du er godkendt. Der er med andre ord rig mulighed for at låne lige præcis de penge du mangler i dag.

Ansøg nemt online og få et lån til en lav rente – Fra 8,73%**

Nordiclån kan udelukkende ansøges online og deres hjemmeside er optimeret til ansøgere der bruger både computer, tablet eller deres mobiltelefon. Det gør det nemt og enkelt for alle at ansøge og få et af de billige lån med lav rente, helt nede fra kun 8,73%. Det er en af de mange fordele ved det nye lån og mange vil blive positivt overraskede over hvor billigt det faktisk er at låne penge med det nye Nordiclån.

Du kan ansøge på alle tider af døgnet og det tager blot få minutter at udfylde ansøgningen direkte fra skærmen. Du skal ikke snakke med nogen for at blive godkendt og du får besked med det samme, i firmaets åbningstid. Du skal altid afvente det konkrete tilbud de giver dig, for at se hvad den præcise rente bliver på netop dit lån.

Der er flere ting der afgør hvad renten bliver på og derfor skal du indsende din ansøgning og få et tilbud før du med sikkerhed kan vide hvad renten bliver på dit nye lån i dag.

Husk altid at kigge på ÅOP inden du låner penge.

Det er vigtigt altid at tjekke hvad et låns ÅOP er, inden man siger JA TAK til et tilbud. Det er den bedste måde at kunne vurdere de totale omkostninger på et givent lån og det giver dig mulighed for at sammenligne forskellige lån direkte med hinanden og finde det der er billigst.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet hos NORDICLÅN

Blandt de mange fordele der kommer med det nye lån er blandt andet at du er fri for at skulle stille sikkerhed for lånet og på den måde kan almindelige mennesker også låne penge med den lave rente og de gode vilkår. Ved et almindeligt banklån, kræver banken at man stiller sikkerhed for de lånte penge i form af enten fast ejendom (hus,lejlighed,bil) eller ved at få en ven eller familiemedlem til at stå som kautionist på lånet.

Det er både besværligt og træls at skulle få nogen til at skrive under på sit lån som kautionist og med det nye lån er du helt fri for den slags besværligheder og du slipper for at skulle spørge folk om hjælp hvis du mangler lidt penge. Det er befriende at kunne klare sine pengesager selv og ikke skulle blande venner eller familie ind i ens økonomi.

Start med en afdragsfri periode og betal ud når du vil

Hos NORDICLÅN er der fokus på din frihed. Frihed til at afdrage som du vil og frihed til at vælge afdragsfrie perioder hvor du ikke betaler af på dit lån. Det er en kæmpe fordel for dig, der har brug for lidt ekstra luft i økonomien henover sommeren, til en længere rejse eller til at klare en flytning til en anden by.

Vi har alle sammen forskellige behov og forskellig økonomi, men vi har alle sammen brug for billige lån og ofte er det en kærkommen mulighed, at kunne vælge en periode uden afdrag. Det kan bidrage til at få vores bankkonto på ret kurs igen og vores privatøkonomi på benene igen.

En anden fordel er, at du kan indfri lånet til enhver tid. Det vil sige at hvis du har lånt pengene i en periode på f.eks 24 måneder, men så får penge tilbage i SKAT eller feriepenge efter 12 måneder, ja så kan du bare kontakte firmaet og så indfri lånet helt uden ekstra omkostninger eller besvær. Det er økonomisk frihed, der er til at forstå og en af de mange grunde til at NORDICLÅN har opnået så stor popularitet blandt danskerne allerede.


*STANDARDEKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000,- over 5 år.
Fast årlig debitorrente 8,73% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. ÅOP 12,38% – 30,95%.
Månedlig ydelse kr. 885 – 1.228 Samlet beløb, der skal betales tilbage kr. 53.043 – 73.655.
Samlede kreditomkostninger kr. 13.043 – 33.655 Beregningen er inklusiv oprettelsesgebyr på kr. 3.200 og
er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.