Anmeldelse af D:E:R Privatlån Plus

anmeldelse af D:E:R Privatlån plus

Anmeldelse af D:E:R Privatlån Plus

D:E:R lån er en af de bedst kendte låneudbydere på nettet i Danmark. Firmaet har eksisteret i mange år og er kendt for sin høje kundetilfredshed og meget gode betingelser for kunderne.  DER blev opkøbt af L’EASY koncernen i 2005 og blev dermed en del af Danmarks vel nok mest kendte lånekæde.

I år har DER Lån lanceret en hel række nye og spændende lån på det danske marked. Det er selvfølgelig en spændende nyhed for os her på redaktionen og vi har sat os for at anmelde de nye lån fra DER.

I dette indlæg kaster vi vores fokus på det helt nye Privatlån Plus.

Det er et af 3 helt nye lånetilbud fra DER og det er lidt af en nyskabelse på det danske marked.

Gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10

 

I korte træk er DER Privatlån Plus:

  • Et lån du selv kan tilpasse og bruge som du ønsker
  • Mulighed for at låne fra 10.000 til 100.000 kroner
  • Fast lav rente fra 9,9%
  • Løbetid fra 12 til 72 måneder (6 år)
  • Du kan selv bestemme afdragsperioden
  • Skru op for dine indbetalinger som du vil, helt uden gebyrer eller besvær
  • Indfri lånet når du vil – Du kan altid betale lånet ud – Uden gebyrer
  • Mulighed for at få et lånebevis – Se hvor meget du kan låne på forhånd

D:E:R Privatlån Plus – Et alsidigt lån

Det nye Privatlån Plus er kendetegnet ved sin store fleksibilitet i forhold til at afdrage og tilpasse betalingerne så de passer ind i dit budget og økonomi. DER ved at det handler om at kunne skræddersy lån og afdragsperioder til den enkelte kunde for at opnå størst tilfredshed og kundeglæde. De hjælper dig gerne med at finde ud af hvor meget du har råd til at afdrage og i kan sammen tilpasse afbetalingerne derefter.

En unik mulighed er at du, helt gebyrfrit, kan afdrage mere i måneder hvor din økonomi er ekstra god. Hvis du skulle komme til ekstra penge lige pludselig, kan du altid indfri lånet – betale det ud helt gebyrfrit ligeledes.

DER giver ydermere gerne personlige råd og vejledning til din økonomi og hvor mange penge det ville være fornuftigt for dig at låne i dag. De er ikke interesseret i at folk låner for mange og vil gerne hjælpe med at få styr på din økonomiske situation hvis du har lyst til det.

Du kan også sagtens blive fri for at snakke med nogen, hvis du gerne vil klare det selv kan du nemt låne hos DER uden nogen spørgsmål eller lignende. Det er helt op til dig, hvordan du har lyst til at låne penge og du skal ikke fortælle hvad de er til.

Sådan ansøger du hos D:E:R i dag:

Når du vil indsende en ansøgning om et Privatlån Plus skal du starte på forsiden af deres hjemmeside HER:

Så lander du på første del af ansøgningen som ser sådan her ud:

der privatlån plus anmeldelse

På forsiden kan du trække i de to blå skydeknapper i højre side og vælge hvor mange penge du vil låne og i hvor lang tid du ønsker at låne dem – Du kan vælge fra 10 -100.000 kroner i en periode fra 12 måneder op til 72 måneder (1 – 6 år)

Når du har valgt løbetid og beløb skal du klikke videre på ansøg nu knappen, som sender dig videre til den næste del af ansøgningen:

Side 2 ser sådan her ud:

anmeldelse af der privatlån plus

Her skal du udfylde dine personlige oplysninger og dine bankoplysninger. Det er et rigtig nemt og overskueligt skema, du kan udfylde på få minutter uden problemer.

Når du har udfyldt alle felterne i ansøgningen skal du trykke på ANSØG NU  knappen der sender dig til den sidste side af ansøgningen hvor du skal logge ind med dit Nem Id og godkende din ansøgning samtidig med den bliver indsendt til DER.

Når du har logget ind med Nem Id og indsendt låneansøgningen, skal du blot vente på at få sar tilbage. Du får som regel svar rigtig hurtigt. Hvis du ansøger i DER’s åbningstider får oftest svar næsten med det samme. I svaret fortæller de dig hvor meget du er blevet godkendt til at låne.

Pengene bliver sat direkte ind på din Nem Konto i banken og det går lynhurtigt med direkte overførsel fra firmaet til din konto.

Camilla ansøger et lån hos D:E:R

Vores efterhånden ret erfarne låneanmelder Camilla prøver at ansøge et Privatlån Plus hos DER for at se hvor nemt det i virkeligeheden er og hvor hurtigt pengene kommer ind  på kontoen efter hun har ansøgt lånet.

“Det tog mig på den lave side af 5 minutter at udfylde alle felterne i ansøgningen”

Ansøgningen gik let som en leg at udfylde og der kom svar tilbage  20 minutter efter den var indsendt. Det var hurtigere end forventet , siger Camilla. Pengene var på min bankkonto allerede dagen efter og der var absolut styr på det hele.

Det er meget kendetegnende for alle firmaer under L’easy koncernen. Her er ingen slinger i valsen og de holder hvad de lover overfor deres kunder.

Herunder i vores store lånesammenligner kan du sammenligne D:E:R med de andre lånefirmaer i Danmark og finde det rigtige lån til dig og din økonomiske situation i dag.

Sammenlign med andre lån