Anmeldelse af Kvikautomaten – Lån penge gratis – udbetaling på 45 min

kvikautomaten anmeldelse

Kvikautomaten – Er nu Ferratum Kredit

Bemærk – kvikautomaten er nu Ferratum Kredit

Så blev det tid til den store anmeldelse af Kvikautomaten her på PengeBloggen. Vi har i vores tidligere undersøgelser om hvad vores læsere ønskede mere af, fået mange opfordringer på flere anmeldelser af danske lån. Vi lytter altid til vores læsere og følger op her med den grundige anmeldelse af Kvikautomaten.

Vi kigger Kvikautomaten efter i sømmene og læser alt det der står med småt, så du ikke behøver! Efter vores tekniske gennemgang af deres serviceniveau, vilkår og betingelser kigger vi på ansøgningsprocessen. Til slut i anmeldelsen af Kvikautomaten lader vi Camilla, vores låneanmelder, ansøge et lån hos Kvikautomaten så vi kan få hendes oplevelse af at låne penge hos Kvikautomaten. Vi tjekker om de udbetaler og godkender så hurtigt som de siger og om det er besværligt eller nemt at ansøge deres pengelån og kredit.

Kvikautomaten i korte træk:

 • Lån gratis lige nu – op til 3000 kroner helt kvit og frit (gælder for første-gangs kunder)
 • Lån op til 6000 kroner på dit glatte ansigt hos kvkautomaten
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Der er ingen dumme spørgsmål – dit lån, dine penge
 • Udbetaling af pengene til din konto på 45 min
 • Hurtigste kviklån i Danmark

Der er mange ting der taler for at låne penge hos Kvikautomaten allerede i dag.

Deres lynhurtige godkendelse af låneansøgere og udbetaling indenfor 45 minutter er virkelig noget vi vægter højt, når vi anmelder hurtige lån. Når behov opstår for hurtige penge, er det netop det vi leder efter – hurtige penge ind på kontoen i dag. Deres lånetilbud med udbetaling af op til 6000 kroner på bare 45 minutter er fristende og absolut en god service som vi værdsætter.

Lån gratis første gang hos kvikautomaten

Hvis det er første gang du skal låne penge hos Kvikautomaten er du rigtig heldig. Du har nemlig mulighed for at låne penge gratis første gang hos Kvikautomaten. Det super tilbud på gratis pengelån skyldes den udprægede konkurrence blandt de mange lånefirmaer i Danmark. Ved at tilbyde det første lån gratis til nye kunder, har de større chance for at du låner penge hos dem. Deres håb er så, at du vælger dem næste gang du har brug for Sådan ser låneasnhurtige penge, fordi du havde en god oplevelse med professionel service, hurtig udbetaling og en let låneansøgning på nettet.

Sådan ansøger du om lån hos Kvikautomaten

anmeldelse af kvikautomaten

Det er ret nemt og rigtig enkelt at udfylde låneansøgningen hos Kvikautomaten og den består af 3 trin:

 1. Vælg Lånebeløb du ønsker
 2. Udfyld låneansøgningen på deres hjemmeside
 3. Dine penge udbetales til din NemKonto i banken indenn for 45 minutter.

Sådan ser låneansøgningen ud hos Kvikautomaten:

Side 1:

anmeldelse af kvikautomaten

På den første side skal du blot indtaste:

 1. Hvor mange penge du vil låne i dag
 2. Dit CPR-nummer
 3. Dit mobilnummer
 4. Din emailadresse

Når du har udfyldt felterne skal du trykke på “Fortsæt” knappen nederst til venstre. Den sender dig videre til næste side af ansøgningen:

Side 2:

anmeldelse af kvikautomaten

Her på side 2, skal du lige kontrollere om de indtastede oplysninger passer og stemmer overens med hvad du ønsker.

Hvis alting stemmer, skal du krydse de to felter nederst til venstre af, hvor du accepterer deres lånevilkår og bekræfter at du er 23 år gammel og ej registreret i RKI. Når du har krydset af i felterne skal du nu blot trykke på “ANSØG” så sender du din ansøgning om lån ind til deres godkendelse og du kan nu sætte dig tilbage og vente på at få pengene direkte ind på kontoen indenfor 45 min.

Camilla anmelder kvikautomaten

Traditionen tro, har Camilla ansøgt om et lån hos Kvikautomaten, så vi kan se om de holder hvad de lover i deres reklamer.

” Jeg ansøgte et gratis lån på kr 2500 hos Kvikautomaten fra min Iphone, det er første gang jeg låner hos dem. Så et gratis lån til julegaverne var oplagt for mig”

“Ansøgningen tog under 5 minutter at udfylde og det var let som en leg, selv på Iphonens relativt lille skærm”

” Der var ingen krav om sikkerhed eller dokumentation fr at blive tildelt et gratis lån første gang hos kvikautomaten”

“Jeg blev godkendt til gratis lån med det samme og pengene var på min NemKonto 28 minutter efter – imponerende fart”

“Det tog mig samlet set lidt over en halv time at få 2500 kroner ind på kontoen”

Pengebloggens konklusion

Kvikautomaten byder på en god og lynhurtig service når du skal ud og låne nogen hurtige penge. Ansøgningen går nemt og enkelt uden forhindringer eller papirbesvær og bøvl. Du kan låne gratis penge den første gang – det er da et lånetilbud der vil noget! Camilla lånte penge hos dem så let som en leg fra hendes Iphone og fik pengene i hånden indenfor en halv time.

Du kan trygt og sikkert låne penge lynhurtigt med Kvikautomaten i dag og have dem på kontoen inden for max 45 minutter. Det er i hvert fald et kviklån og en solid service. Der var ingen problemer da Camilla skulle have pengene udbetalt og alt forløb nemt og hurtigt, lige som vi kan li det her på siden.

Du kan som altid se alle de bedste tilbud på lån ved at trykke på den grønne knap herunder og komme over til vores gratis låneguide, hvor alle priser på lån opdateres konstant.

Du kan finde gode tilbud på kredit hos Ferratum Kredit, der nu er Kvikautomaten